Mit mondjak, miért nem megyek velük? SOS Nem akarom őket megbántani
Apáékkal (apa, a mostohaanyám és a 2 féltesóm) nem mentem nyaralni, mert kb. 10 napot voltam összesen az országban.
Apa mondta, hogy akkor az őszi szünetben elmehetnénk Erdélybe kirándulni... De ezt pont a távoli romániai rokonai előtt mondta, én pedig nem akartam bunkó lenni, hogy én oda nem szeretnék menni, meg nem az ilyen utazásokhoz vagyok szokva.
Viszont tényleg nincs ehhez kedvem, de megbántani sem szeretném azért.
Szerintetek mit mondjak?
Vagy kérjem meg anyát, hogy esetleg beszéljen vele?
Haragudni fognak rám?
Mindig csak azt tudom irni "ismetelni magam" az õsszintesėg a legegyenesebb ut!!!!!
Attol roszabb idegesitobb dolog nincs amikor hazudsagal alsz elö!!!!!az hogy nem akarod leirni az igazi okat mert felsz hogy bamtani fogunk akkor ezzel csak azt igazolod hogy nincs igazad!!!! Tok mindegy mi az mond meg az osszintet apukadnak!!!az hogy anyukadat bele vidd a te hulyesegedbe es te egyenes hàtal kihuzzod magadat anyukadat meg hagynad a sz@arban???!!!!
Oruljj inkabb hogy ilyen lehetoseged van!!!tudod amikor elvall ak a szülök sajnos nem mindenhol termeszetes dolog hogy apuka tovabbra is ragaszkodik a gyerekehez!!!
Elo pelda en:szuleim elvalltak apukam sz@rik ram nem keres stb!!!!
Es neked bajod hogy meg kirandulni is levinne teged.....???? Most mit csinaljunk??beszeljünk mi apukadal??
Őszintén? Aki nem értékel egy erdélyi utazást a családjával, ott két eset lehetséges. Vagy a család kibírhatatlan, vagy a meghívott személyisége körül vannak gondok.
Válassz!
egyszer hidd el sajnálni fogod h nem mentél...
Ezt az időt senki nem adja neked maj vissza később.
Erdély csodaszép és azokkal lehetnél akik szeretnek.
De én nem az ilyen utazásokhoz vagyok szokva...
Nekem az a jó utazás, mikor elrepülünk a tengerpartra, vagy valamelyik nagyvárosba, az 5 csillagos szállodákba és pihenünk, koktélozunk, fürdünk, vásárolunk, napozunk, bulizunk.
Szóval nekem ez az órákat ülünk a kocsiban, aztán kirándulunk, túrázunk vidéken nem az ém stílusom. Lehet jönni azzal, hogy mekkora sz.r vagyok, stb. De ez akkor sem nekem való és tudom, hogy nem élvezném.
42%os, neked amúgy mi bajod van?
voltál már másmilyen utazáson?
honnan tudod h nem tetszene?
ez nem azt jelenti h innentől soha nem mehetsz koktélozós, bulizós helyre, de sokat veszíthestz ha kihagyod ezt a lehetőséget a családoddal.
A gerincem a helyén van, semmi baja.
17 éves leszek hamarosan.
Voltam már ilyen kirándulós utazáson is, nem tetszett.
Az ilyen egyszerűen nem nekem való, nem az ilyeneket szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!