Mit mondjak, miért nem megyek velük? SOS Nem akarom őket megbántani
Apáékkal (apa, a mostohaanyám és a 2 féltesóm) nem mentem nyaralni, mert kb. 10 napot voltam összesen az országban.
Apa mondta, hogy akkor az őszi szünetben elmehetnénk Erdélybe kirándulni... De ezt pont a távoli romániai rokonai előtt mondta, én pedig nem akartam bunkó lenni, hogy én oda nem szeretnék menni, meg nem az ilyen utazásokhoz vagyok szokva.
Viszont tényleg nincs ehhez kedvem, de megbántani sem szeretném azért.
Szerintetek mit mondjak?
Vagy kérjem meg anyát, hogy esetleg beszéljen vele?
Haragudni fognak rám?
Mi az, hogy "nem ilyen utazásokhoz" vagy szokva??
Nyilván haragudni fognak, ha valamilyen "kiskirálylányos" kifogás miatt nem akarsz elmenni velük.
rád esett egy féltégla
elütött egy busz
elkaptad az ebolát
...
bla-bla
bármit hazudsz, úgyis kibukik
Ha nincs TÉNYLEG jó okod, FIX, hogy haragudni fognak.
IJ
Talán tanuld meg, hogy az életben néha te is engedhetsz annak érdekében, hogy ne bántsd meg a szeretteidet.
Nem szeretném leírni, hogy mi a bajom ezzel, mert csak bántanátok miatta.
De ha meg megmondanám az igaza, akkor az olyan lenne, mintha őket nem tartanám elég jónak, vagy valami...
vannak az életben és még lesznek is olyan szituációk, amiket úgy vagy kénytelen megoldani, hogy , bizony megorrolnak érte. nem lehet mindent fű alatt elintézni.
Ha nem akarsz menni, nem mész. Majd túléled, ha megharagszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!