Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek is egy tahó az...

Szerintetek is egy tahó az apám, vagy csak nekem nincs humorérzéke?

Figyelt kérdés
Minden barátomnak be kell szólnia vmit, amin egyedül ő nevet. Legjobb barátnőmet pl azt mondta, hogy mennyire kövér lett, hát hiszen milyen vékony volt. Viccesnek hangzik egy 130 kilós ember szájából egy ilyen infó. Másik barátnőmet a kinézete miatt piszkálta meg, mert ő ilyen gothosabb stílust követ, ettől függetlenül egy értelmes kislány, nincs vele baj, de persze apám ezt undorítónak tartja, amit meg is osztott barátnőmmel. Most barátomnak szólt be, aki véletlen az albérletében hagyta az iratait, emiatt volt egy potya útja, erre nyilván apám mindjárt megmondta neki, " ha nincs esze, legyen notesze". Én azt érzem ez egy burkolt "hülye vagy", de lehet én érzem rosszul. Ezek persze kiragadott példák, hogy nagyjából értsétek miért tartom apámat egy parasztnak, egy senkinek, egy tahónak. Persze a barátom miatt visszaszóltam neki, amire az volt a válasz, hogy én egy fap*csa vagyok.
2014. aug. 17. 18:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%
tahó
2014. aug. 17. 18:09
 2/14 anonim ***** válasza:
54%
Hiába mondom azt, hogy tényleg tahó, nem tudok változtatni rajta. Ne otthon találkozz a barátaiddal!
2014. aug. 17. 18:10
 3/14 anonim ***** válasza:
19%

az "ami a szívén, a száján" tipusu embereket mind tahónak mondják, pedig csak kinyílvánítják a véleményüket.

szerintem ezek az emberek nem tahók csak őszinték, és szókimondóak

2014. aug. 17. 18:11
 4/14 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem, kedves utolsó, bizony tahók, mert legyen a száján az, ami a szívén, de csak akkor, ha kérdeztem a véleményét.
2014. aug. 17. 18:19
 5/14 anonim ***** válasza:
23%

Inkább mondja meg a másik szemébe, minthogy a háta mögött savazza, a szemébe meg jópofizzon.

Inkább a stílusával van a gond. Pl. szebben is le lehet oltani egy gothos szörnyellát.

2014. aug. 17. 18:20
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Aki nyersen a szemembe mondja mindenféle tapintat vagy építő jelleg nélkül, az tahó. Ha a hátam mögött fikázz akkor meg gerinctelen tahó
2014. aug. 17. 18:34
 7/14 anonim válasza:
100%
ez semmi az en apamhoz kepest ... ô bemegy a mekibe (nem vesz semmit persze ) odamegy a szivoszalas pulthoz, felmarkol egy temernyi cukrot es azt egyenkent leguritja.. uzsonna
2014. aug. 17. 18:36
 8/14 anonim ***** válasza:
10%

Ezért vannak egyedül a nõk, aki õszinte az tahò, aki meg szépît az meg úgyis félrekúr...ha fàj az igazsàg akkor tegyetek ellene, kövér vagy ? fogyjàl le és ìgy a többi.

Mondjuk egyszerûbb kidobni a zavarò tényezõt, mint megmozdulni.....

2014. aug. 17. 18:53
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Amikor az apám a felszívódászavaros barátnőmet anorexiás auschwitziszökevénynek nevezte, már tudram hogy a büdös életbe nem bír normális lenni.

Ignoráld. Mást úgyse tehetsz.

2014. aug. 17. 19:16
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
8 Inkább egyedül, mint egy olyannal, aki folyton sérteget, vagy egy olyannal, mint aki állandóan hazudik.
2014. aug. 17. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!