Mindig az van, amit apám akar. Nálatok is így van?
Nálunk is ez volt egészen 2011-ig, na akkor halt meg.
Azóta h vki bulizni akar és csak másnap 14-00-r jön haza oké. Ha átjönne haver oké, elmennék oké...
Plusz lehet éjjel kaját csinálni nincs az h felkeltük mert elfáradt a napi 12 órás maratoni tvzésbe.
Nem kapom az ívet h a kávézás egészségtelen felesleges szenvedély. Nincsenek többé ostoba rokoni látogatások ahol csak üljek le és fogjam be...
Olyan zenét hallgatok amit akarok.
Én elhiszem h vannak jó apák is de az enyém nem volt az.
És nem bánom h így alakult.
Majd diskurál odaát a nagyapámmal Adolf Hitlerröl meg boldogíthatják egymást a csajozási tanácsaikkal
Ami nekem az agyamra ment.
Bár egy dolgot bánok mindig azt mondta h ha én leérettségizek akkor megeszi a kalapját.
Na meglett 12 juniusába emelt szinten ráadásul.
Azt megnéztem volna h mekkora kalapot burkol be.
nálunk a család széthullott azóta mindenki azt csinál amit akar...a tesóim ezért eléggé "elzüllöttek"...szarnak a sulira, munkára...én vagyok egyedül aki eddig vitte valamire amiből stabil jövő építhető (3 szakma, állandó munkahely, spórolt pénz...), pl a 17 éves húgomnak a hónapban lesz babája...de még érettségije sincs mert azt is elcseszte a nagy szabadságban...
szóval nem mindig a túl nagy szabadság a jó...viszont a túl nagy szigornak is meg vannak a hátrányai...nálunk nem volt olyan nagyon nagy vas szigor soha...lefekvés fürdés vacsora ilyenekben volt kiskorunkban...ha arrogáns uralkodó típus akkor gyorsan lépni kell...de ha csak jót akar akkor hidd el később még meg is köszönöd neki...nem írtad a korod és a nemed...de megkérdezném apád véleményét is miért ilyen és mi a véleménye a dolgokról...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!