Szerintetek mit akar apám?
Szerintem vond kérdőre, hogy mire kellene vélned a kamerát.
Lehet, hogy fél valamitől, ezért csinálta. Viszont ha miattad, vagy ha van testvéred miatta lett elhelyezve a kamera, akkor az alábbiakra gondolok.
Szülőként szerintem nem a wc-zési szokásaitokat figyeli, sőt nem is perverz, szerintem egyszerűen utána akar járni valaminek. Ilyenekre gondolok.
- Túl sovány vagy, vagy tesód, és azt akarja tudni, hogy bulémiáról van-e szó.
- Lát bizonyos ráutaló jeleket pl droggal kapcsolatban és azt figyeli, hogy a wc-n nem történik-e olyasmi aminek nem kellene.
Nem kell mindjárt a legrosszabbat feltételezni, bár elég nagy baj, ha nincs köztetek bizalom. Te nem mersz vele erről beszélni, ő meg nem mer neked a félelmeiről beszélni. Gondolom a szobád is be van kamerázva.
Mivel mostanában megy a magánnyomozók című műsor, szerintem egyszerűen jó megoldásnak találta a kamerát, csak mivel nem ért hozzá elég ostoba megoldást választott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!