Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha apám piszkál?

Mit tegyek ha apám piszkál?

Figyelt kérdés
ma pl azon vesztünk össze hogy én 4l kólából 6dl meg mertem inni.anyámat is kikészíti mert amit maszekba megkeresaztelissza 13f
2014. aug. 12. 20:43
 1/4 A kérdező kommentje:
ja és a válás szóba se jöhet mert akk nem élnénk meg de néha kedves mert elvisz csónakázni és emiatt nem értek semmit
2014. aug. 12. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Akkor hagydd faképnél, majd mondja magának. Amúgy csak anyud tehet ellene valamit. A csónakázással pedig még magának is bemagyarázza, hogy jó szülő (benned meg kétségeket kelt) szóval pl. én a helyedben el sem mennék vele, hiába élvezném. A kommunjkációt minimumra kell csökkenteni, ha zaklat, ott kell hagyni hadd főjjön egyedül. 18 évesen pedig lelépni otthonról. (anyudat ne sajnáld, Ő választotta ezt az életet)
2014. aug. 12. 20:56
 3/4 A kérdező kommentje:
a faképnél hagyás nem segít mert akk 1órán át hallgathatom hogy milyen tiszteletlen vagyok és hatovábbmegyekakkcsaktovábbmondja
2014. aug. 12. 23:28
 4/4 A kérdező kommentje:
+ azzal is szekál hogy lusta vagyok és hályas pedig nagyon vékony vagyok ezért ez nem is fontos mert tojok a véleményére
2014. aug. 12. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!