Mit tegyek ha apám piszkál?
Figyelt kérdés
ma pl azon vesztünk össze hogy én 4l kólából 6dl meg mertem inni.anyámat is kikészíti mert amit maszekba megkeresaztelissza 13f2014. aug. 12. 20:43
1/4 A kérdező kommentje:
ja és a válás szóba se jöhet mert akk nem élnénk meg de néha kedves mert elvisz csónakázni és emiatt nem értek semmit
2014. aug. 12. 20:47
2/4 anonim válasza:
Akkor hagydd faképnél, majd mondja magának. Amúgy csak anyud tehet ellene valamit. A csónakázással pedig még magának is bemagyarázza, hogy jó szülő (benned meg kétségeket kelt) szóval pl. én a helyedben el sem mennék vele, hiába élvezném. A kommunjkációt minimumra kell csökkenteni, ha zaklat, ott kell hagyni hadd főjjön egyedül. 18 évesen pedig lelépni otthonról. (anyudat ne sajnáld, Ő választotta ezt az életet)
3/4 A kérdező kommentje:
a faképnél hagyás nem segít mert akk 1órán át hallgathatom hogy milyen tiszteletlen vagyok és hatovábbmegyekakkcsaktovábbmondja
2014. aug. 12. 23:28
4/4 A kérdező kommentje:
+ azzal is szekál hogy lusta vagyok és hályas pedig nagyon vékony vagyok ezért ez nem is fontos mert tojok a véleményére
2014. aug. 12. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!