Mi értelme van, hogy van apám?
Figyelt kérdés
Nem lehet megmozdulni se, mert már az zavarja, ha kinyílik a szekrényajtó. Nem lehet vele beszélni se. Nem lehet mellette senkinek saját véleménye. Nem lehet vele megbeszélni semmit, mert nem hallgat meg. Megbízni se lehet benne, mert eddig 10-ből 9-szer megszegte a szavát. Annyira se lehet megkérni, hogy vigyen el kocsival valahová, mert egyből hozzám vágja, hogy az ő pénze, ő a főnök. Pici gyerekkorom óta azt hallgatom, hogy amíg az ő kenyerét eszem, addig az van, amit ő mond. Nem lehet miatta egészségesen enni, mert ha meglát egy salátát valakinek a tányérján, órákig azt ócsárolja. Ezért csakis zsíros kajákat eszünk. Jobban mondva én nem, mert inkább választom a melegszendvicset, vagy veszek kaját máshol. Lefekvés után ha felébred és összetalálkozik valakivel, akkor veszekszik, mert ha ő alszik, akkor mindenkinek aludnia kell. Tehát nem lehet este csak úgy kimenni kajáért, vagy akár mosdóba. Nem lehet külön étkezni se, mert ez az óhaja és ha nem az van, amit ő mond, akkor veszekedés van. Nem lehet akármit nézni a tévében, csak azt, amit ő akar. Nem lehet zajt csapni, ha nézi a tévét. Nem lehet tőle kérni semmit, mert hónapokig azt fogja az orrunk alá dörgölni, amit kérünk tőle. És még sorolhatnám. Így mi értelme, hogy van apám? Normális ez így szerintetek?2014. aug. 12. 22:13
1/3 anonim válasza:
Apád egy idióta. Nem tudom, hány éves vagy, de a helyedben inkább lennék hajléktalan hobó, mint ennek a féleszűnek a kapcája.
2/3 A kérdező kommentje:
Azért hajléktalan nem akarok lenni:D
2014. aug. 12. 22:30
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, hány éves vagy. Én ugyanezt éltem át anno, de 17 éves koromra megtört ez az állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!