Ugye ez csak múló hóbort? Tudom, hogy most komolyan gondolja, de lehet csak a kora miatt?
Szóval anya(46) hetek óta azt mondogatja, hogy ő babát akar, mert a két lány mellé szeretne egy fiút is. Azt mondta, hogy nem védekeznek apával, szóval ha véletlenül jön akkor jöhet. Én meg a fejem verem a falba... Mégis hogy gondolja?
Volt már valakivel, hogy ez így hirtelen rátört? Ugye majd elmúlik?
Biztos nem szülnék ilyen idősen,lassan nagy mama korban van,van már 2 egészséges gyereke,én nem kockáztatnék,fel is kell nevelni azt a gyereket és nem mindegy hogy hogyan.
Pont ma mentünk el egy játszótér mellett,ahol a két hajlott hátú nagymama pátyolgatta a két unokát,mindkét nagyi volt vagy 70 éves,rá néztem a páromra és azt mondtam: "de jó,hogy a mi anyáink még fiatalok."Anyám 51,anyósom 55.
Reméld,hogy nem esik teherbe hiszen már bőven klimaxolhatna is akár,nem biztos,hogy még ha van is menzesze teherbe tud esni.A kockázat pedig igen nagy.
# 21/22
Szerencsére nem rólad szól a kérdés. Nagymama meg ha eltudta vinni játszótere az unokákat nagy baj nem lehetett vele.
Mondd meg anyukádnak, ha szül még egyet, te nem fogod helyette a háztartást ellátni, sem a gyereket pátyolgatni.
Nagyon hamar "kimerül" majd a gyereknevelésbe.
45 évesen már nem való kisbaba egy asszonynak. Még akkor sem, ha ma ez elég divat.
Itt az az egyetlen probléma, hogy anyuka bele sem gondol abba, hogy mi lesz akkor, ha 20-25 éven belül meghal, vagy még előbb, a gyerek meg akár kiskorúan ott marad szülő nélkül. Itt a születendő gyerekre is gondolni kell, nemcsak arra, hogy ő most babázni akar.
Az más kérdés, hogy a kérdezőnek is van egy stílusa, mert ahogy ír, abból nem az tűnik ki, hogy a gyerek miatt aggódik, hanem mert húdeciki... az meg nettó parasztság.
Nem vagyok féltékeny egy meg sem fogant magzatra...
Ráadásul ez az egy előnye lenne, hogy amíg a babával foglalkozik addig se minket cseszeget. Csak tartok tőle, hogy előbb utóbb az is rám maradna.
Amúgy csak annyira voltam kíváncsi, hogy ezt a babázhatnékot kiválthatja-e valami hormonális változás pl ami ilyen korban végbe megy a szervezetben és esetleg elmúlik-e.
Azért remélem, hogy nem gondolja komolyan, mert nem értem minek neki egy baba. Velünk se foglalkozik, soha nem is foglalkozott túlzottan. Annyi volt mindig a "nevelés", hogy leüvöltött, megtartotta a kiselőadást, közölte hogy ezt meg ezt meg ezt kell megcsinálnunk mire hazaér és elhúzott a barátnőihez. Akár napokra, de van hogy egy egész hetet is nyaralgatnak. Apa rengeteget utazik a munkája miatt szóval kb látom egy héten 2x. Én gyakorlatilag 10 évesen "átköltöztem" mamámékhoz mert már nem bírtam, azóta itt vagyok. Szembe lakunk, úgyhogy nem nagy menedék, de legalább nem tud akármikor berontani a szobámba.
Szóval fogalmam sincs hogy gondolja ezt az egészet...
De biztos igazatok van, nem is értem miért nem tapsikolok örömömben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!