Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ugye ez csak múló hóbort?...

Ugye ez csak múló hóbort? Tudom, hogy most komolyan gondolja, de lehet csak a kora miatt?

Figyelt kérdés

Szóval anya(46) hetek óta azt mondogatja, hogy ő babát akar, mert a két lány mellé szeretne egy fiút is. Azt mondta, hogy nem védekeznek apával, szóval ha véletlenül jön akkor jöhet. Én meg a fejem verem a falba... Mégis hogy gondolja?

Volt már valakivel, hogy ez így hirtelen rátört? Ugye majd elmúlik?

2014. aug. 17. 11:16
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
17%
talán azért szeretne szülni, mert van egy hülye kölyke, aki úgy beszél róla, mint más egy kóbor kutyáról, és némi szeretetre vágyik.
2014. aug. 17. 11:42
 12/32 anonim ***** válasza:
36%

Ő dolga.

Engem 45 évesen szült az anyám és makkegészséges vagyok, beteg sem voltam még soha, pár félnapos megfázást leszámítva de az is csak nagyritkán, semmilyen elváltozás sincs rajtam, mindenem teljesen rendben van, a vérképemre azt mondták, ilyen jót már rég láttak, mind mentálisan mind fizikailag teljesen rendben vagyok.

Nem értem, hogy mit vinnyogtok.

Aki túl fiatalon szül, annak a gyerekénél sokkal gyakrabban előfordul rendellenesség. Nem egy tizen-huszon éves lányt ismerek, akinek halva született vagy fogyatékos gyereke lett.

2014. aug. 17. 11:51
 13/32 anonim ***** válasza:
14%
Lepontozzátok az utolsó mert élő példája annak hogy 43 évesen is lehet egészséges gyereke, sok eszetek van, nemcsoda ha csak szülni tudtok.
2014. aug. 17. 12:05
 14/32 anonim ***** válasza:
72%

Nagy rizikót vállalnak, a gyerek akár beteg is lehet. De ezzel tisztában vannak nem?

A másik, hogy még elvárásai is vannak, a gyerek nemét illetően?

Ha betöltötted a 18-at azt viszont megkérdezheted, hogy ki fogja felnevelni a testvéredet?

2014. aug. 17. 12:10
 15/32 anonim ***** válasza:
22%

Gyerek bárkinek lehet beteg, sőt egészséges gyerek is lehet beteg ha elüti az autó stb.

Az hogy ki meddig él sem lehet tudni valaki 40 évest sem éri meg valaki meg a 100 is.

2014. aug. 17. 12:12
 16/32 anonim ***** válasza:
74%

Sokan a második házasságuk okán vállalnak közös gyereket az Ő korában, vagy mert még nincsen.

Felelőtlen gondolkodásúak mindenesetre, eben igazad van.

2014. aug. 17. 12:13
 17/32 anonim ***** válasza:
21%
#10-eske: Magyarországon a nők várható átlagélettartama jóval 70 felett van.
2014. aug. 17. 12:20
 18/32 anonim ***** válasza:
82%
46 évesen bőven benne van a rizikófaktorban. Menj el vele orvoshoz és hallgassa meg milyen veszélyes ilyenkor gyereket vállalni. Mást nem tudsz tenni
2014. aug. 17. 12:28
 19/32 anonim válasza:
61%
Szerintem egy 46 eves ne szuljon gyereket mert rad fog maradni kb egy 15 ev es....... na nem akarok rosszakat mondani de szerintem ezt te is vagod beszeld le rola valahogy de am meg szerintem majd el mulik ha beszelgetsz vele :)
2014. aug. 17. 12:35
 20/32 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem meg 46 évesen két gyerekkel pont joga vagy eldönteni, hogy szül-e, és gondolom tisztában van a kockázatokkal, a lényegi kérdés még mindig az, hogy a kedves kérdező miért van felháborodva azon, hogy testvére lesz?
2014. aug. 17. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!