Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért gondolja azt egy szülő,...

Miért gondolja azt egy szülő, hogyha övé a lakás, amiben él a felnőtt gyermeke, akkor már mindent megszabhat neki?

Figyelt kérdés

Mikor hova menjen, mikor aludjon, mikor keljen, egyfolytában taxinak nézi a gyermekét, mert neki nincs jogsija és különböző módon szemétkedik.

Ha már nem tudta támogatni a gyermekét, akkor csak szerintem kellene örülnie, hogy félre teszi a fizetését, és saját lakásra gyűjt? és nem hitelre akarja megvenni, hogy egy életre eladósítsa magát, mint a szülei?

Miért kell irigykedni, meg visszahúzni a másikat?

Én azt gondolom, hogy ha már valaki gyereket vállal, akkor kutyakötelessége lenne támogatni azt, hiszen nem ő döntötte el, hogy a világra jön.

25/L

2014. máj. 2. 16:34
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
71%

Az en hazám, az en vára, - tartja a mondás.

A 25 eves "gyereknek" mar rég nem kellene otthon élnie. Menjen albérletbe, ahol azt csinál, amit akar.

2014. máj. 2. 16:36
 2/58 anonim ***** válasza:
89%
De azt viszont ő döntetötte el, hogy 25 évesen a szüleinél csövel. Ennek pedig ára van, mint mindennek...
2014. máj. 2. 16:42
 3/58 A kérdező kommentje:

Látszik sok eszed van, ha albérletbe megy nem tudja összegyűjteni a saját lakásra valót, ennyivel meg lehetne támogatni, hamár 25 év alatt nem tettek félre neki annyit, hogy legyen egy saját panelkuckója.

Elvégre nem ő akart erre a világra megszületni, hanem ez egy önző döntés volt a szülei részéről szóval övéké lenne a felelősség. Mit nem lehet ezen érteni?

Menj te albérletbe, aztán fizesd azt, ami sosem lesz a tiéd...

2014. máj. 2. 16:43
 4/58 anonim ***** válasza:
32%

1-es. Albérlet ugyanaz, mint a hitel...

Kész csőd.

Amúgy sztem meg kéne beszélni Anyukáddal, h 25 vagy, nem kell rád költenie, számláidat rendezed, csak ott laksz.

Ha ennyire nem megy akkor sztem vegyél ki egy szobát (nem szállodait, hanem magán személynél), általában normál környékeken max 35 mindennel együtt. Hátha Anyád belátja, marhaszar egyedül.

2014. máj. 2. 16:44
 5/58 A kérdező kommentje:

A kényszer mióta hívják döntésnek?

A gazdasági helyzet nem teszi lehetővé az önálló életkezdést a mai fiataloknak, akkor biztos szabad döntés szülte ezt a helyzetet és nem a kényszer, fogadjunk te sem most kezded az életed, hanem akkor, amikor még potom lóvéért lehetett önkormányzati lakást venni,

2014. máj. 2. 16:45
 6/58 anonim ***** válasza:
87%
Neked is van ám egy fura elkepzelesed..majd nehogy bele érjen a kezed a bilibe :D
2014. máj. 2. 16:45
 7/58 anonim ***** válasza:
90%
A szülőnek nem kutyakötelessége lakást venni a gyereknek.
2014. máj. 2. 16:46
 8/58 anonim ***** válasza:
77%
Neked is van ám egy fura elkepzelesed..majd nehogy bele érjen a kezed a bilibe :D
 9/58 anonim ***** válasza:
90%

Huh, kérdező, olyan a stílusod, hogy szavakat nem találok ra! Azt viszont mar megértem, hogy miért "szemetkedik" a szulo: szeretne megszabadulni tőled. Ha ilyen gyerekem lenne, mint te, páros lábbal rúgnam ki.

Millió felnott ember képes az onallo életre, akar albérletben is. Te egy életképtelen élősködő vagy.

10/58 anonim ***** válasza:
81%
Jól megaszonta.:D
2014. máj. 2. 16:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!