Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ugye ez csak múló hóbort?...

Ugye ez csak múló hóbort? Tudom, hogy most komolyan gondolja, de lehet csak a kora miatt?

Figyelt kérdés

Szóval anya(46) hetek óta azt mondogatja, hogy ő babát akar, mert a két lány mellé szeretne egy fiút is. Azt mondta, hogy nem védekeznek apával, szóval ha véletlenül jön akkor jöhet. Én meg a fejem verem a falba... Mégis hogy gondolja?

Volt már valakivel, hogy ez így hirtelen rátört? Ugye majd elmúlik?

2014. aug. 17. 11:16
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
41%

Micsoda? Meg akarod szabni, hogy mit csináljon?

Képzeld csak el fordítva, hogy anyád beleszólna a te dolgaiba, na akkor meg ki lennél akadva.

Szóval ez nem a te dolgod, ne üsd bele az orrod.

2014. aug. 17. 11:25
 2/32 anonim ***** válasza:
38%
Kb semmi közöd hozza. Az o dolga meg az apádé
2014. aug. 17. 11:27
 3/32 A kérdező kommentje:

Azt akarom, hogy gondolkodjon egy kicsit.

Anya 0-24ben beleszól abba, hogy mit csinálok, szóval nem kell elképzelnem...

Amúgy nem ez volt a kérdés.

2014. aug. 17. 11:28
 4/32 anonim ***** válasza:
23%
Hat, a gondolkodással mar elkésett, elvégre téged bevállalt
2014. aug. 17. 11:30
 5/32 anonim ***** válasza:
66%
Igazad van. 46 evesnek minek szulni, foleg, hogy mar van ketto. Es ha ez is lany lesz? Akkor meg 50 evesen is probalkozik? Eddig miert nem probalkozott? Teljesen hulyeseg anyaad reszerol.
2014. aug. 17. 11:30
 6/32 anonim ***** válasza:
24%
46 évesen egyáltalán nem öreg a gyerekvállaláshoz, pláne, hogy nem is első baba lesz
2014. aug. 17. 11:31
 7/32 anonim ***** válasza:
80%
46 évesen már igencsak öregek azok a petesejtek, nagy a kockázat, hogy a gyerek nem lesz egészséges. De ha akarja, akkor biztosan elhatározta már, szóval ha teherbe esik, biztosan nem fogja elvetetni.
2014. aug. 17. 11:38
 8/32 anonim ***** válasza:
72%
Elég felelőtlen. Ha valami betegsége van akkor meg veszélyes is.
 9/32 A kérdező kommentje:

Emberek kérlek, nem az a kérdés, hogy én mit gondolok vagy nem gondolok, vagy mit akarok...

Lassan 19 éve vele élek, pontosan tudom, hogy le se szarja én mit gondolok vagy mit akarok, nem érdekli, egyék fülén be, stbstb.

Az érdekel, hogy miért tört most rá ez. Hogy ez csak egy ilyen hirtelen dolog és majd elmúlik?

10/32 anonim ***** válasza:
69%
46 évesen nem idős a gyerek vállaláshoz? WTF??????? Ha most besikerül, akkor 70 éves lesz, mikor a gyerek 24 lesz. Az átlag életkor Magyarországon ennél jóval kevesebb.
2014. aug. 17. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!