A párom fia beteg, az anyja nem elérhető. Most mit csináljunk?
Nálunk van a párom fia a nyári láthatáson. Tegnap óta rosszul van, hányt, hasmenése van.
Az anyját nem érjük el telefonon. Most mit tegyünk?
Veled ne osztozkodjak? Nem volt szandekomban.
Nalatok lehet, hogy ellatnak egy gyereket TAJ kartya nelkul, akar felnott orvosi rendeloben is. ITT NEM. ENnyi
Na jövök én is harmadik 70%-nak!
Tegnap a férjem fia aki 9 éves lázas lett,kapott gyógyszert,hűtőfürdőt...kicsit lejjebb ment.Nálunk sem volt meg a TAJ szám de megkerítettük mivel anélkül NEM LÁTTÁK el a gyereket az ügyeleten.
Ott ültünk és azt mondta a doki,hogy ha megvan a szám amit anyuka bediktál akkor jöjjünk be a vizsgálóba megnézi a gyereket.Ez mind a mai napon a délelőtt folyamán történt.
A kérdezőről megvan a véleményem.Nem ragozom mit gondolok.Hozzáteszem tegnap nálunk sok vendég volt este de én elláttam a gyereket.Felváltva voltunk bent vele és nem lett hazaküldve az anyjához még véletlen sem,pedig ő élete folyamán talán 2-szer volt eddig lázas.Fogalmam sem volt hogy fogjuk levinni neki,mivel nem lehetett tudni mire,hogy reagál a szervezete.De nem estem kétségbe se én sem és az apja sem.Megoldottuk.
Kérdező jobb ha elsüllyedsz a bánatos p@csbe.
Ja, a kérdezőről nekem is megvan a véleményem. Meg apuciról is. Érdekes, az én férjem mindig tudta, mi a teendő, ha a gyerek megbetegedett, és én éppen nem voltam elérhető.
Mert a mobiltelefon-korszak elött is volt élet, akármilyen furcsa.
Amiről viszont szintén megvan a véleményem, az a magyar egészségügy... Hogy mi van? Nem látnak el egy beteg gyereket az ügyeleten, mert nincs TAJ-kártya? Mit csinálnak? Hazaküldik? Illető orvosok arra esküdtek fel, hogy először nézzük a papírokat, utána segítünk? Ha nincs meg a dokumentáció, nem segítünk?
És igen, egy egyszerű hányós-fosós vírus is tud végzetes lenni, főleg egy kisgyereknél, mert ott van a kiszáradás veszélye.
Gratulálok...kitettétek a beteg gyereket az utazásnak, és tudatositottátok benne, hogy betegen nem kell nektek.
Én soha nem küldeném haza a párom lányát betegen, pedig csak pár utcára lakik tőlünk az anyja, akivel egyébként jó viszonyban vagyunk.
A beteg gyereknek szeretet es ápolás kell ezt pedig nem csak az anyja adhatja meg neki.
De igazad van...ha nem szereted, akkor jobb is neki, ha nem veled van.
Én ezek után az anyja helyében azt tenném, hogy a láthatási időben az apuka jöjjön el a gyerekéhez, a hisztis jelenlegi párja NÉLKÜL.
Igazad van. Jobb is, ha a gyerek nem ilyen mérgező, rosszindulatú buta hárpia mellett van. Az apja meg ezek szerint a buta papucsférjek mintapéldánya, aki hagyja, hogy az új p..nája kihajítsa a gyerekét az utcára, mert betegen "szenvedjen" vele az anyja.
Rakjátok be az autóba menjetek el 40-50 kilométert rakjátok ki a kocsiból s hagyjátok ott. Ha gyorsan tud futni esetleg kössétek meg.
Komolyra fordítva vigyétek orvoshoz te agyhalott.
Ez a kérdés csak kitaláció, egyszerű provokáció.
A kamu sztoris kérdések ismertetőjele:
- felháborító történet
- majd pár ember felháborodása után jön a kérdező, aki még felháborítóbb kommenteket ír, hogy minél jobban hergelje a tömeget
- pár oldalnyi mérges válasz után meg a kérdező közli, hogy megoldódott a helyzet, és eltűnik
Egy életképtelen csődtömeg vagy, ha neked ezek a kamu felháborító kérdések jelenti a mindennapi örömöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!