A párom fia beteg, az anyja nem elérhető. Most mit csináljunk?
Nálunk van a párom fia a nyári láthatáson. Tegnap óta rosszul van, hányt, hasmenése van.
Az anyját nem érjük el telefonon. Most mit tegyünk?
"a szulok 90%a nem veszi fel a telefont"
tudtad, hogy a szülők általában szoktak dolgozni?
és egy csomó olyan munkahely van, ahol nálad sem lehet a telefon?
(bocs, hogy kötekedve írok, de jobban illik ebbe a beszélgetésbe :D)
"azt a nőt" ?
Párod gyerekének az anyja!!
Gratulálok! Ketten nem tudtatok ellátni egy beteg gyereket,
már elő kellett rángatni anyucit.
Ne fogd a falura, hogy ilyen mulyák vagytok!!
Jól van, megoldódott a gyerek sorsa, sikerült megszabadulnotok tőle.
Tudod mit kérdező: igazad van! Ilyen szerencsétlen emberek mellett mint te és a párod szerintem is jobb dolga lesz a gyereknek az anyja mellett.
Azért drukkolj hogy téged ne hagyjon majd el a padi egy gyerekkel, mert majd te is rohanhatsz ilyenkor a kölyökért.
""a szulok 90%a nem veszi fel a telefont"
tudtad, hogy a szülők általában szoktak dolgozni?
és egy csomó olyan munkahely van, ahol nálad sem lehet a telefon?
(bocs, hogy kötekedve írok, de jobban illik ebbe a beszélgetésbe :D)"
TENYLEG????? Es vissza se hivja a munkido leteltevel az iskolat, mondvan nem fontos az.... Igaz, azt is kerjuk ev elejen, hogy mindenkeppen adjon meg olyan szamot, amint napkozben is elerheto, ha rendkivuli esemeny tortenne. Okos anyuka igencsak kiborult anno, amikor delutan 17:05kor beesett az iskolaba, hogy hazavinne a gyereket, aztan kiderult, hogy a gyerek reggel 9ota korhazban van, mert leesett a lepcson es nyilt toressel a mento vitte el. Probaltuk anyukat hivni az osszes megadott szamon, de nem sikerult. "Ja, lattam hogy az iskola hiv, gondoltam nem fontos"
"ki mondta, hogy felnőtt ügyeletre vigye?
Faluban elnek, eselyes, hogy csak az van
"Mindenkit el kell látnunk, azt is, aki kártya nélkül érkezik, azt is, aki kártyával, de a jogviszony-ellenőrzéskor kiderül, hogy nem biztosított...
NEm utasíthatunk vissza ellátást. Infektológiai kórkép egyébként a hányás, hasmenés, ami jogviszony-ellenőrzés nélkül is ellátható (sőt, ellátandó), még felnőttnél is..."
Nos, pl Kecskemeten siman visszautasitjak. Csak es kizarolag a balaeseti serultet latjak el. Gyereket pedig csak kiveteles esetben lat el olyan intezmeny, ahol nincs gyerekorvos.
"46, de elfogják látni... Nem tudom te hova jársz de egy dolog a törvény és egy dolog a hivatástudat. Nem fognak vizsgálat nélkül útjára engedni egy beteg gyereket.
"
A hanyas, hasmeses altalaban nem igenyel azonnali beavatkozast es csak nagyon ritkan eletveszelyes, igy bizony ne latjak el.
Én fel voltam fázva (felnőttként) tavaly és nem volt nálam tajkártya (gyakorlatilag nem csináltattam még újat, de be volt fizetve), Budapesten sehol sem mondták, hogy nem látnak el, mondták is volna, úgy kioktatom őket a társadalombiztosításról...:) de egyébként a számát tudtam...
örülök, hogy kamu, mert nem szeretem a buta emberek létezését, mint a kérdező. nem szeretek róluk tudni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!