Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyermekem anyja úgy döntött,...

Gyermekem anyja úgy döntött, hogy itt hagy minket, vissza tudom még hozni?

Figyelt kérdés
Azért írok most ide, mert 2 hónapja sajnálatos helyzet állt elő az életünkben, a barátnőm egy veszekedés után összepakolt és elköltözött tőlünk. Van egy 11 hónapos lányunk, ellátásában most a barátaim segítenek. Én megpróbáltam mindent, hogy békét kössünk és visszajöjjön, de alig párszor vette fel a telefont, akkor sem jutottunk semmire, szülei azt mondják, nem tudnak mit tenni mert velük sem beszél. Az a baj, hogy én teljesítettem, amit kért, vagyis hogy adjak neki időt, de mostanában kezdtem el félni, hogy így is marad, mert semmi nem változik. Most már higgadtabban tudok beszélni a dologról, mint anno frissen, meg megy tovább az élet, annak ellenére hogy teljesen át kellett rendeznem az életemet, de nem tudom meddig fog ez így folytatódni és komolyan itt akarja-e hagyni a családját. Aki volt már ilyen helyzetben férfiként, kérem segítsen, hogy hogy tudnám ezt rendbehozni, de ha bárki más tud segíteni annak is megköszönném.
2014. aug. 1. 19:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem túl bíztató, amit leírtál. Szerintem egyenlőre nem akar visszamenni hozzátok, de annak sincs értelme, hogy hónapokat, éveket várj arra, hogy visszataláljon. Lassan próbálj meg az érzéseiden felül kerekedni&lezárni, mert nem mutat érdeklődést irántatok(nagyon tetű dolog). Az is lehet, hogy a terhesség utáni depressziója húzódott el, amit kezeltetni kellene, nem pedig dobbantani, mert attól a helyzet nem változik.
2014. aug. 1. 19:08
 2/9 Argloss ***** válasza:
100%

Egy olyan nőt szeretnél visszakapni, aki a 9 hónapos gyerekét mindenféle bűntudat nélkül elhagyta? Biztos, hogy ez jó lenne a gyerekednek? És neked?

Úgy veszem ki a szavaidból, hogy neki hajlandósága sincsen visszatérni. Jobb lenne, ha elintéznéd, hogy a gyerek véglegesen nálad legyen elhelyezve, az anyja fizesse a gyerektartást és akkor talán elgondolkodna azon, hogy látogatni sem ártana a kicsit...

2014. aug. 1. 19:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
most indítsd meg a gyermekelhelyezési pert és a gyerektartás iránti kérelmet!
2014. aug. 1. 19:13
 4/9 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy én szeretem akármi is történt és már rájöttem, hogy hülyén viselkedtem sokszor és biztos nem engedném idáig fajulni a dolgokat. Mindketten egy komoly kapcsolatból léptünk ki, én gyakorlatilag elszerettem mástól és nagyon szép időt töltöttünk együtt, aztán voltak hülye dolgaim, ami miatt eltávolodott és állítása szerint nem tetszik ez az élet neki.
2014. aug. 1. 19:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor engedd el. És lépj túl te is. Nehéz lesz, mert az lesz, de van egy 11 hónapos gyerkőcöd, akinek rád, egy kiegyensúlyozott apára van szüksége, az anyját ne is csúfoljuk az 'anya' szóval..
2014. aug. 1. 19:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy ez történt, de az az érzésem, hogy ő még nem is igen állt készen az anyaságra. Ha annyira fontos lenne neki a gyermeke, nem hagyná el!

Ha nem jön vissza, nehéz dolgod lesz, hiszen a picinek anyja-apja leszel egy személyben, de a szeretete mindenért kárpótol majd. És talán idővel találsz egy normális nőt, aki a gyereket sajátjaként tudja majd szeretni.

28L

2014. aug. 1. 20:20
 7/9 anonim ***** válasza:
19%
Én nő vagyok, épp ma volt megint egy ideg összeroppanásom a párom miatt! Nálunk is vannak hülye dolgok, nálunk nincs se szex sem beszélgetés, csak az ugatás megy! Ma eljutottam arra a pontra hogy elegem van! Ma van a kislányunk első szülinapja, és ez a nap is úgy zárult hogy én eljöttem otthonról! DE! Én sosem hagynám itt a kislányom, az ilyen nem anya! Elmentem sétálni és kibőgtem magam, de hazajöttem! Nálatok mi történt?
2014. aug. 1. 20:40
 8/9 anonim ***** válasza:
50%

Tök mindegy mit csináltál,mit nem csináltál,egy igazi anya nem hagyja el a gyerekét,számomra ez olyan ok,ami miatt vissza sem akarnám szerezni soha az életben.

27/N

2014. aug. 1. 21:00
 9/9 anonim ***** válasza:
50%
Nem jutok szóhoz! Bármit is tettél egy ,,anyát" semmi sem jogosít fel arra, hogy ott hagyja a 9 hónapos gyerekét. Nem nevezném az ilyet anyának! Tudom, hogy nem lehet neked könnyű, de én egy ilyen nőt ha férfi lennék azonnal kivernék a fejemből, és mihamarabb megpróbálnék új életet kezdeni, és egy igazi szerető anyát keresni a gyermekemnek! 25N
2014. aug. 1. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!