A párom fia beteg, az anyja nem elérhető. Most mit csináljunk?
Figyelt kérdés
Nálunk van a párom fia a nyári láthatáson. Tegnap óta rosszul van, hányt, hasmenése van.
Az anyját nem érjük el telefonon. Most mit tegyünk?
2014. aug. 16. 12:04
11/84 A kérdező kommentje:
Egy beteg gyereknek igenis jobb az anyjával.
2014. aug. 16. 12:22
12/84 tetro válasza:
12.22
ezt a sok éves anyai tapasztalatod mondatja veled, vagy valami szaklapban olvastad?
13/84 anonim válasza:
Mi van meguntad jatszani a papas-mamast? Menj mar, te bolond vagy, vagy egy troll.
14/84 A kérdező kommentje:
Attól, hogy nincs gyerekem, még ismerek pár embert meg családot. Lehet, hogy most divat az "egyenjogúság", de a biológiai-evolúciós dolgokon ez nem változtat. A gyerekek ösztönösen érzik, hogy mire van szükségük. Egy beteg gyerek az anyjára vágyik.
2014. aug. 16. 12:26
16/84 anonim válasza:
Miért jobb? Nekem apám is tökéletesen megfelelt ha beteg voltam. Még levest is főzött életében először, ami rohadt sós volt de nem szóltam neki mert örültemhogy legalább csinalt.
De mindegy is, lényeg nincs most az anyja, oldjátok meg a helyzetet.
17/84 anonim válasza:
Miért is jobb az anyjával?
Gondolom hogy végre elhúzzon tőletek a beteg gyerek, te meg csünghess az apuka gec.icsövén.
18/84 anonim válasza:
najó, ez egy kamukérdés, senki se írja azt, hogy "divat az egyenjogúság" meg hogy az apja nem tudja ellátni. vagyis...kérdező, állj a tükör elé, vegyél a szádba egy negrót, és ha világít, elhiszem, hogy nem kamu.
19/84 A kérdező kommentje:
6 éves.
2014. aug. 16. 12:27
20/84 anonim válasza:
Ara van szüksége,hogy az apja féltékeny kis barátnője befogja a pofáját, főzzön egy kis krumplit(nagyon bonyolult), pirítóst,teát és ne akarja kipaterolni betegen az ágyból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!