Fall out boy kérdése:
Tudnátok valami jó programot anyának és nekem?
Figyelt kérdés
Anyával szeretnénk elmenni valahova,de hova tudnánk?
Én nemsokára 14 vagyok,anya 40. Tudnátok jó programokat nekünk? Szentendreiek vagyunk,és max. pestre szeretnénk menni? Lehet ez bármi;múzeum,kiállítás,csak strandra nem szeretnénk menni. :) köszi előre a válaszokat!
2014. aug. 15. 16:12
1/7 anonim válasza:
színház... :) én vidékről is szívesen megyek fel évente 1-szer színházba... nézz ki valamelyikben egy jó kis előadást.. komédiát, vagy musical-t... ezt mindketten élveznétek ebben biztos vagyok! :)
2/7 anonim válasza:
Arra mindenképpen érdemes odafigyelni, hogy a népszerűbb előadásokra nem lehet már jegyet kapni az utolsó pillanatokban! Néha a közepesen népszerűkre sem.
3/7 A kérdező kommentje:
Ó,hát ez nagyon jó ötlet! Úgyis rég voltunk színházban,és rendben,figyelünk a jegyek rendelésére. Köszi a válaszod,ment mindenhova a zöld kéz! :))
2014. aug. 15. 17:22
4/7 anonim válasza:
Színház, mozi szerintem jó ötlet, illetve, ha anyukád a kicsit fiatalosabbak közé tartozik, akkor menjetek el biliárdozni vagy bowlingozni :)
Esetleg legyetek kicsit "nagyvilágiak", gyertek be Budapestre, a belvárosba, üljetek be egy nem olyan húzós árú kávézóba, és csak beszélgessetek (ez fejleszti a legjobban a kapcsolatot :).
5/7 A kérdező kommentje:
Okés,köszi a válaszod!
Csak most nemtudom melyiket válasszam! :D
Ment a zöld kéz! :))
2014. aug. 15. 18:38
6/7 anonim válasza:
Nézzétek meg a tűzijátékot szerdán, én imádom, tök jó hangulata van :D
7/7 A kérdező kommentje:
Á! Ezis jó ötlet,még én úgysem voltam! Köszi,ment a zöld kéz!! :))
2014. aug. 17. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!