Máshol normális az, hogy benyitunk kopogás nélkül egy szobába, vagy csak nálunk divat ez?
Olyan mérges tudok lenni! Általában nyitva van a szobám ajtaja napközben, estére bezárom, de vannak dolgok, amiket zárt ajtó mögött csinálok. Pl. múltkor is meztelen voltam, mert fürdés után nem akartam a fürdőben átöltözni, így a szobámba mentem. Bezárom az ajtót, erre apám kopogás nélkül benyit, és persze meglát pucéron.
Most is épp bezártam, erre anyám benyit, persze olyasmit látott, amit nem lett volna szabad...
Komolyan, 21 éves vagyok, olyan nagy gáz, ha magán szférára vágyom?
Miért nem lehet kopogni azon a rohadt ajtón? Milliószor elmondtam már nekik, hogy kopogjanak, de számukra ez nem természetes, mert ugye az "ő lakásuk, oda mennek, ahova akarnak".
Basszus, most ki sem merek mozdulni, úgy ég anyám előtt a pofám. :(
Ja értem, a neked tetsző válaszolók maradjanak, aki meg oylat írt, ami nem tetszik, húzzanak el. Hát jó.
Na de akkor minek tetted fel a kérdést?
Úgy látszik sokan tényleg csak vigazstalódni járnak ide, meg hogy a kis szivüket kiöntsék.
A kritikát meg nem viselik.
na pá. :)
Kérdező, kimutattad milyen alpári igazából a stílusod!!!
Méghogy a te kedvedért hagyjuk el a porondot? Hahaha, miért, ki vagy te?
Én is úgy gondolom, hogy csak abból tud kibújni ilyen alpári mocskos stílus, aki alapból ilyen. Aki nem ilyen, annak eszébe sem jutna így beszélni, nem is jönne a szájára.
Alja ember lehet, kitűnik a modorából, na meg abból, hogy ott csinálja ahol éppen rájön. Kulturált ember tudja, hogy mikor minek van itt az ideje. Azért vagyunk emberek, nem állatok, hogy tudjunk magunkon uralkodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!