Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mégis mit csináljak? Ez miért...

Mégis mit csináljak? Ez miért az én hibám? Jogtalanul vették el tőle az iPhonet, költözni akar és engem hibáztatnak.

Figyelt kérdés

A húgomnak júliusban volt a 16. szülinapja, kapott tőlem egy iPhonet, mert régi vágya volt és megérdemelte.

A szüleink már akkor megjegyezték, hogy ezt mégis hogy gondoltam és a régi telefonja is 'tökéletes' volt (már minden baja volt, sosem lehetett elérni, mert 2 óránként lemerült). Aztán volt egy veszekedésük és anya elvette tőle (jogtalanul). Nemrég voltam náluk, vidéken és a tesóm mondta, hogy hozzám akar költözni, legalább erre a 3 hétre, és hátha anyáék is megenyhülnének azzal kapcsolatban, hogy itt járjon suliba. Én mondtam, hogy részemről jöhet, a legjobb barátnőmmel is jól kijön, akivel együtt lakom és a lakásban is elfér.

Később apa felhívott, hogy miért uszítom ellenük és ez az egész az én hibám, mert azóta viselkedik így, mióta a téli szünetet velem töltötte. Szóval most sértődöttet játszanak, mert sosem tudtak gyereket nevelni és megint mást tesznek felelősség.

De hogy győzzem meg őket, hogy legalább szeptember elsejéig lakhasson itt a tesóm?

2014. aug. 9. 18:23
1 2 3 4 5
 41/43 anonim válasza:
100%

#39-es vagyok. Tudod amikor olyanra veszem rá magam, hogy egy oldalas szöveget írok egy kérdéshez akkor tiszta ideg vagyok a baromságoktól.

Elhiszem, hogy rossz benyomást keltett benned, de egyszerűen ez az egész helyzet a hozzáállások, stb...

Mind csak azért mondja mert nem tudta megszerezni vagy mert utálja az Apple-t. Ezekkel nem tudok mit kezdeni és rettenetesen felidegesített ez az egész ezért szívügye nek éreztem ezt a kis véleménynyilvánítást.

Elnézést kérek mindenkitől..

2015. jan. 18. 14:06
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

Uh, miért ne lehetne Iphone-ja, az csak egy telefon.

Illetve, ahogy olvastam a kérdező kommentjeit, szerintem nagyon elégedetlen a saját szüleivel és azért valahol biztosan nyomot hagy ez a tesóján is. Ennyiben talán igazuk lehet a szüleinek is.

Kérdező, egy viszony elég, ha egyszer megromlik.

2016. máj. 10. 23:25
 43/43 Savlekotő ***** válasza:
Ha egy szülőnek minden gyerekével szar a kapcsolata ott nem a gyerek a problémás,nyugi 18 évesen ő is dobbant..
2020. nov. 19. 01:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!