Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tegyem jóvá, hogy mindent...

Hogy tegyem jóvá, hogy mindent tönkretettem a hazugságaimmal? Beszéljek anyával? Vagy örökre megutált?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem valakivel, akit nagyon akartam, tökéletes férfi és emiatt hazudtam magamról, szinte semmi nem volt igaz, amit mondtam neki (idősebbnek, egyetemistának adtam ki magam). A lényeg az, hogy hazugság hazugságot követett és a végén robbant a bomba. Tönkretettem apáék első közös nyaralását, a legjobb barátnőm 18. születésnapját és jelenleg úgy néz ki, hogy elveszítettem azt a 3 embert, akik a legfontosabbak voltak nekem (anya, a legjobb barátnőm és a barátom, akinek hazudtam). Apa sem ugyanolyan velem, mióta leléptem a nyaralásról, de ő legalább szóba áll velem.

Tudom, hogy rossz dolgokat tettem, de fogalmam sincs, hogy tegyem jóvá.

2014. aug. 7. 18:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
19:38: az igazi barátnő nem szakít meg veled minden kapcsolatot azért, mert elkövettél egy hibát. Ha igen, akkor nem volt igazi barátnő, és szerintem is mehet a levesbe...
2014. aug. 8. 05:21
 12/13 anonim ***** válasza:

05:21

Az igazi barátnő duzzog JOGOSAN azok után,hogy tönkretette a szülinapját és elhanyagolta,megvan sértve és bántva DE mivel még mindig szereti a barátnőjét,pár nap múlva visszatalál hozzá,és kibékülnek. Minden emberi kapcsolatban vannak hullámvölgyek.

2014. aug. 8. 10:53
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
05:21 miért, veled mindent megtehet a barátnőd? Lexarhatja a fejed, megsérthet, t9nkreteheti a bulid a kavarásával, elcseszheti a hangulatot? Ritka gyenge jellemű egy valaki lehetsz, ha ezt egy vállrándítással elintézed, mert egy igazi barát mindent megbocsát. Szerintem meg az nem igazi barát, aki a legjobb barátnője szülinapját tönkre cseszi a saját piti kis hazugságai miatt, amikhez a barátnőnek, mint ünnepeltnek nagyon nincs ám se kedve, se köze. Miért a bulin kell robbantani a kis szemétségeit?
2014. aug. 8. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!