Hogy tegyem jóvá, hogy mindent tönkretettem a hazugságaimmal? Beszéljek anyával? Vagy örökre megutált?
Megismerkedtem valakivel, akit nagyon akartam, tökéletes férfi és emiatt hazudtam magamról, szinte semmi nem volt igaz, amit mondtam neki (idősebbnek, egyetemistának adtam ki magam). A lényeg az, hogy hazugság hazugságot követett és a végén robbant a bomba. Tönkretettem apáék első közös nyaralását, a legjobb barátnőm 18. születésnapját és jelenleg úgy néz ki, hogy elveszítettem azt a 3 embert, akik a legfontosabbak voltak nekem (anya, a legjobb barátnőm és a barátom, akinek hazudtam). Apa sem ugyanolyan velem, mióta leléptem a nyaralásról, de ő legalább szóba áll velem.
Tudom, hogy rossz dolgokat tettem, de fogalmam sincs, hogy tegyem jóvá.
05:21
Az igazi barátnő duzzog JOGOSAN azok után,hogy tönkretette a szülinapját és elhanyagolta,megvan sértve és bántva DE mivel még mindig szereti a barátnőjét,pár nap múlva visszatalál hozzá,és kibékülnek. Minden emberi kapcsolatban vannak hullámvölgyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!