Lányok! Nálatok ez hogy volt?
Figyelt kérdés
Ma voltam anyuval fehérneműs boltba vásárolni és örültem hogy végre kapok egy normális melltartót és nem kell a sportosat hordani.Hát nem így volt.Bementünk az eladó odajött hogy segítsen anyu pedig ennyit mondott "neki (nekem) való toppot szeretnénk amit fel tud venni felső alá" Azt hittem kirohanok a boltból.Nem mertem anyunak mondani hogy nekem normális melltartó kell.Most megyek 8.-ba és minden lánynak melltartója van nem meg ez a sportos nyavaja.Hogyan közöljem anyuval hogy nekem is olyan kell.Nálatok ez hogy volt?2014. aug. 5. 15:03
21/23 anonim válasza:
Oké macikam ;) nagyon szexi lehetsz top nelkul *-* meg a segged is bizti nagyon csini xD
22/23 anonim válasza:
a seggem a legjobb!! majd megfoghatod!<33 de csak ha kezet mosol elotte!!!!
23/23 anonim válasza:
Kedves Kérdező! :)
Anyukád mivel foglalkozik? Mivel általában a tabárnők, ovónők, bolti eladók, gyári munkások, szakácsnők, stb. egy szóval akiknek nincs idejük/pénzük magukkal foglalkozni, azokat általában nem érdekli, hogy akörnyezetük mit vesz fel, hogy néz ki, stb. Lehet, hogy anyukádat nem zavarja, hogy átlátszik a pólód alól a melled. Merd mgmondani neki h te már nagylány vagy 3s szeretnél egy rendes melltartót amit bárhova felveheted kellemetlens3gek nélkül. Hidd el így nagyobb esélyed lesz a fiúknál is ha szép gömbölyű vagy ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!