Lányok! Nálatok ez hogy volt?
Ööö mikor mi anyuval mentünk ilyen boltba,azt mondta beszéljem meg az eladóval mi ez elképzelésem és olyat veszünk:DDD Amikor még 12-13 éves voltam akkor mondta,hogy enyhén push uppos,de most már abba sem szól bele:)
Ha van zsebpénzed vegyél magadnak,vagy mond el anyukádnak,hogy rendes melltartót szeretnél.
Ahogy a többiek mondják: nem kirohanni kell a boltból, hanem kommunikálni. "Anya, legközelebb nézzünk szét a melltartók közt is, lehet, azok kényelmesebbek lennének" vagy valami. De attól függően, hogy milyen felfogású anyukád van, lehet azt is simán megérti, hogy topot hordani ciki.
Két ilyen beszélgetésre emlékszek:
1. "Te anya, ezen már minden átlátszik." "De nincs abban semmi..." "De engem zavar." és elmentünk szerezni szivacsos melltartót.
2. "Anya, legközelebb kaphatnék valami jobb minőségű cicifixet? Ez a mostani kb. olyan mint két tojáshéj egy madzagra ragasztva és annyit is tart." No, legközelebb, amikor nagyvárosban jártunk Triumphba be, vagy 8 modell végigpróbálása, 2 db melltartóval gazdagabban, viszont jóval könnyebb pénztárcával Triumphból ki. (Nevezett melltartókat a mai napig nyüstölöm, mert azóta sem sikerült nagyobb melleket növesztenem, tehát nem volt egy szar befektetés.)
Általánosban anno mi mindig toppot hordtunk, csak a gimire valtottunk, de ahogy gondolod.. vagy kisgimis vagy? csak mert gimiben szoktak átterni ilyenre...
de gondolj arra is(nem tudom, mit sportolsz), hogy sportra a melltarto melle vegyetek majd még sportmelltartot is(mert én példaul nem tudok melltartoban edzeni.)
amugy nalatok hetedikben mar mindenki melltartot hord? vagy csak a te barati tarsasagod?
de lehet hogy anyukad nem erzi még, hogy valtanod kene..vagy cikiznek miatta az osztalyban?
és novered esetleg nincs? csak hogy o mikor valtott..
remelem segitettem... 27/L
amugy lehet hogy anuyd nem akarja, hogy még melltartot hordj.. akkor van egy bevált modszerem, egyik legjobb baratnom is mindig azt csinalja, mert anyuja nem engedi... vegyel fel 2 ilyen gyerekes sportos nyavalyat, és akkor a retegek miatt talan a melled is nagyobbnak fog tunni, meg nem lesz atlatszo... és ahogy veszed fel, egyre nagyobb mereteket vegyel, hogy ramenjen egymasra.. ja es ha meg tutibb tartast szeretnel a melleidnek, és még nagyobb melleket, vegyel fel harmat egymasra!!
bevalt tip, probald ki te is:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!