Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányok! Nálatok ez hogy volt?

Lányok! Nálatok ez hogy volt?

Figyelt kérdés
Ma voltam anyuval fehérneműs boltba vásárolni és örültem hogy végre kapok egy normális melltartót és nem kell a sportosat hordani.Hát nem így volt.Bementünk az eladó odajött hogy segítsen anyu pedig ennyit mondott "neki (nekem) való toppot szeretnénk amit fel tud venni felső alá" Azt hittem kirohanok a boltból.Nem mertem anyunak mondani hogy nekem normális melltartó kell.Most megyek 8.-ba és minden lánynak melltartója van nem meg ez a sportos nyavaja.Hogyan közöljem anyuval hogy nekem is olyan kell.Nálatok ez hogy volt?
2014. aug. 5. 15:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Ööö mikor mi anyuval mentünk ilyen boltba,azt mondta beszéljem meg az eladóval mi ez elképzelésem és olyat veszünk:DDD Amikor még 12-13 éves voltam akkor mondta,hogy enyhén push uppos,de most már abba sem szól bele:)

Ha van zsebpénzed vegyél magadnak,vagy mond el anyukádnak,hogy rendes melltartót szeretnél.

2014. aug. 5. 18:03
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a többiek mondják: nem kirohanni kell a boltból, hanem kommunikálni. "Anya, legközelebb nézzünk szét a melltartók közt is, lehet, azok kényelmesebbek lennének" vagy valami. De attól függően, hogy milyen felfogású anyukád van, lehet azt is simán megérti, hogy topot hordani ciki.

Két ilyen beszélgetésre emlékszek:

1. "Te anya, ezen már minden átlátszik." "De nincs abban semmi..." "De engem zavar." és elmentünk szerezni szivacsos melltartót.

2. "Anya, legközelebb kaphatnék valami jobb minőségű cicifixet? Ez a mostani kb. olyan mint két tojáshéj egy madzagra ragasztva és annyit is tart." No, legközelebb, amikor nagyvárosban jártunk Triumphba be, vagy 8 modell végigpróbálása, 2 db melltartóval gazdagabban, viszont jóval könnyebb pénztárcával Triumphból ki. (Nevezett melltartókat a mai napig nyüstölöm, mert azóta sem sikerült nagyobb melleket növesztenem, tehát nem volt egy szar befektetés.)

2014. aug. 5. 18:43
 13/23 anonim válasza:

Általánosban anno mi mindig toppot hordtunk, csak a gimire valtottunk, de ahogy gondolod.. vagy kisgimis vagy? csak mert gimiben szoktak átterni ilyenre...

de gondolj arra is(nem tudom, mit sportolsz), hogy sportra a melltarto melle vegyetek majd még sportmelltartot is(mert én példaul nem tudok melltartoban edzeni.)

amugy nalatok hetedikben mar mindenki melltartot hord? vagy csak a te barati tarsasagod?

de lehet hogy anyukad nem erzi még, hogy valtanod kene..vagy cikiznek miatta az osztalyban?

és novered esetleg nincs? csak hogy o mikor valtott..

remelem segitettem... 27/L

2014. aug. 5. 20:48
 14/23 anonim ***** válasza:
27/L most már 7-8. osztályban mindenki melltartót hord, és a többségnek kell is. Mostanában a csajok hamarabb érnek, 11-12 évesen mindenki menstruál, nyolcadikban a fél osztály B-s melltartót hordott. Kérdező: mondd el anyudnak egy nyugodtabb pillanatában hogy szeretnél melltartót, mert kellemetlenül érzed magad topban. Amikor nekem lett rendes melltartóm, az így zajlott(emlékeim szerint 7. o. közepe táján vagy előtte): Anyu, szeretném ha vennénk egy rendes formázott kosarú melltartót, mert átüt a pólón a mellem és tesin is fáj. Válasz: oké, a héten valamelyik nap elmegyünk venni. Nem volt ciki. De ha nem szólsz neki honnan tudja?
2014. aug. 5. 21:06
 15/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan mond meg anyukádnak h neked rendes melltartó kell. Mond meg neki h ciki az ovis top, mert mindenki aki veled egykorú az melltartót hord. :) Amúgy hogyha lapos vagy, akkor vannak ezek a kisebb kosarú melltartók is. Ha 8.-ba mész akkor már ideje lenne váltani. Eddig azert nem hordtál melltartót, mert anyukád nem engedte vagy miért? Cikiznek emiatt a suliban? Ha sportolsz valamit ahhoz mindenképp sportmelltartót vegyél...és hajra anyukádnál nem kell félni :)))
2014. aug. 5. 21:44
 16/23 anonim válasza:

amugy lehet hogy anuyd nem akarja, hogy még melltartot hordj.. akkor van egy bevált modszerem, egyik legjobb baratnom is mindig azt csinalja, mert anyuja nem engedi... vegyel fel 2 ilyen gyerekes sportos nyavalyat, és akkor a retegek miatt talan a melled is nagyobbnak fog tunni, meg nem lesz atlatszo... és ahogy veszed fel, egyre nagyobb mereteket vegyel, hogy ramenjen egymasra.. ja es ha meg tutibb tartast szeretnel a melleidnek, és még nagyobb melleket, vegyel fel harmat egymasra!!

bevalt tip, probald ki te is:)))

2014. aug. 5. 22:05
 17/23 anonim ***** válasza:
90%
Az előző válaszoló ötlete tényleg nagyon praktikus!! Nekem is van egy ismerősöm és szegény elég lapos és anyukaja nem engedi a melltartót (kb te korod beli) és van, hogy 3 topot visel. :)
2014. aug. 5. 22:11
 18/23 anonim válasza:
17es valaszolo!! köszi hogy te legalabb megertesz engem meg a baratnomet.. tudod sokan cikizik emiat, hogy duplatop meg ilyenek, de te legalabb megertesz:) de az tenyleg nagyon jo tartast ad, majd probald ki te is!!! és amugy hova valosi vagy? nem baratkoznal velunk? jofejnek tunsz;)
2014. aug. 5. 22:16
 19/23 anonim ***** válasza:
30%
18as válaszoló győri vagyok ;) de szivesen barátkoznék :)  macikam nagyon jófej vagy te is :)
2014. aug. 5. 22:33
 20/23 anonim válasza:
0%
köszönöm édesem..:) majd talizunk valamikor:) (ha akarsz nekem ajandekot hozni, hozzal 3db topot!!) es akkor a talira top nelkul megyek, és majd te ram adod a topokat<3
2014. aug. 5. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!