Ma voltam anyuval fehérneműs boltba vásárolni és örültem hogy végre kapok egy normális melltartót és nem kell a sportosat hordani.Hát nem így volt.Bementünk az eladó odajött hogy segítsen anyu pedig ennyit mondott "neki (nekem) való toppot szeretnénk amit fel tud venni felső alá" Azt hittem kirohanok a boltból.Nem mertem anyunak mondani hogy nekem normális melltartó kell.Most megyek 8.-ba és minden lánynak melltartója van nem meg ez a sportos nyavaja.Hogyan közöljem anyuval hogy nekem is olyan kell.Nálatok ez hogy volt?
Mondd meg az anyukádnak, hogy az osztályban már minden lánynak melltartója van, nem sportos nyavajája. Még az is lehet, hogy megérti. Lassan tényleg ideje melltartóra váltanod.
2014. aug. 5. 15:09
2/23 anonim válasza:
Hát bensőséges jó viszony van közted és anyud közt. Csodás.
A fiam például, amikor váltani akart, mert másik fajta alsógatya kellett neki, akkor odajött, és annyit mondott, hogy olyat szeretne, mert sokkal kényelmesebb stb.
Amikor legközelebb vásároltunk, olyat kapott.
Szerintem Te is simán mondd azt, hogy anyu olyat szeretnék, mert a sportos nagyon leszorít. Tornára tök jó, de napközben nagyon kényelmetlen.
2014. aug. 5. 15:09
3/23 anonim válasza:
Nekem 12 evesen vett anyu de nagy melleim annak es volttak
2014. aug. 5. 15:11
4/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!:)) Ha legközelebb arra járunk elmondom neki hogy olyan kell nekem is :)
2014. aug. 5. 15:16
5/23 anonim válasza:
Bármikor felhozhatod a témát. Viszont ne azért akarj más típusú melltartót, mert az osztálytársaidnak olyan van, hanem magad miatt. Anyukád is volt kamasz, biztosan meg fogja érteni. :) Valószínűleg bele sem gondol, hogy az ő kicsi lánykája már nőiesebb darabokra vágyik. :)
2014. aug. 5. 15:23
6/23 anonim válasza:
Tudod néma gyereknek az anyja se érti a szavát :)
Ha nem mondod el mit szeretnél, akkor az anyukád honnan találja ki.
2014. aug. 5. 15:27
7/23 anonim válasza:
"Olyan kell" helyett, olyat szeretnék, lehet, hog ő is másképp áll hozzá. valami szolid, darabbal indíts, ne fekete csipkecsodával:), és akkor talán könnyebben lenyeli a változás békáját, a többi pedig már könnyebben megy. Szerintem egyébként mindenki jobban járna, ha megbeszéled vele, és aztán egyedül veszed meg.
2014. aug. 5. 15:42
8/23 anonim válasza:
Kezeld a lehető legegyszerűbben és ne hisztizz. Nem boltból kirohanásról gondolkodni és duzzogni kell, hanem megbeszélni a dolgokat.
Az eladó csaj előtt is simán mondhattad volna, hogy inkább rendes fazonú melltartót szeretnél a top helyett.
Nálam, hogy volt? Voltunk egy üzletben, kicsit elmászkáltam nézelődni, megláttam egy nekem tetsző darabot, majd odavittem anyumnak, hogy ezt szeretném. Miután megnézte az árat és ellenőrizte a méretet a többi cuccal együtt kifizettük.
2014. aug. 5. 16:03
9/23 anonim válasza:
Kértem pénzt és elmentem a barátnőmmel melltartót venni kb 6. ban. Ha ilyet csinált volna én mondtam volna az eladónak hogy topot keressen hanem normális melltartót mert sportmelltartóból már van otthon elég
2014. aug. 5. 16:14
10/23 anonim válasza:
9 éves a kislányom, mondogatta, hogy majd ha neki is lesz cicije olyan melltartót szeretne mint nekem. Kapott egy ismerőstől bikini felsőt, néha felvette a ruhája alá, vettem neki kis toppot, hogy azt vegye fel ha szeretné :). Semmi nincs még neki amit takargatni kéne, de ha neki ez tetszik had hordja! Ha eljön az ideje kap majd megfelelő melltartót is. Amúgy a fiam és az alsónaci hasonlóan volt mint az előttem író írta. Voltunk boltba és mutatta a fiam, hogy ő olyat szeretne, apának is olyan van. Most már kikopik a másik fajta naci a fiókból, már csak boxerei vannak :).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!