Ha bevan zárva a szobaajtótok (nem kulcsra) akkor a szüleitek csak úgy benyithatnak kopogás nélkül? Mert engem már nagyon zavar hogy ha pl. öltözködök,vagy naplót írok, vagy csak egyedül szeretnék lenni akkor simán berontanak a szobámba, múltkor épp öltöztem mikor apum benyitott és 1mp-en múlt hogy nem látott meg. Szóval hogy beszéljem meg velük ezt?Vagy ez normális, nálatok is így megy ez?
Miért nem a fürdőben öltözködsz. Ez ellen nem nagyon tudsz mit csinálni ha így szokta meg nem fog rajta változtatni.
2012. nov. 27. 21:01
2/25 anonim válasza:
Be tudod zárni a szobádat kulccsal? Ha igen akkor zárd be. Ha nem akkor leülsz velük és elmondod, hogy ez téged zavar és kopogjanak ha be szeretnének menni hozzád.
2012. nov. 27. 21:01
3/25 anonim válasza:
Hozzám nem kopognak,de hallom a lépteiket már előtte 5-10 másodperccel. 15/L
2012. nov. 27. 21:04
4/25 anonim válasza:
Nem tudom,hogy a lányoknál mér van az,hogy a SAJÁT SZÜLEI előtt szégyenlős legyen!
2012. nov. 27. 21:10
5/25 anonim válasza:
"Nem tudom,hogy a lányoknál mér van az,hogy a SAJÁT SZÜLEI előtt szégyenlős legyen!"
A kamaszok nagy rész szégyellős a szülei előtt. Életkori sajátosság.
2012. nov. 27. 21:11
6/25 anonim válasza:
25 vagyok de még most sem kopognak ha otthon vagyok :)
2012. nov. 27. 21:13
7/25 A kérdező kommentje:
Azért szerintem a legtöbb lány elég kellemetlenül érezné magát ha az apja félmesztelenül rányitna miközben öltözködik.
2012. nov. 27. 21:13
8/25 anonim válasza:
Az szerintem is kissé morbid ha egy apa a saját lassan érett lányát nézegeti meztelenül... (természetesen nem apudnak szól, a fenti dolgokra írtam :))
Hogy mit tehetsz? :)
Legközelebb ha bejön apukád a szobádba szép szemekkel ránézel, és elmondod neki hogy téged zavarna ha ilyen kellemetlen helyzetben nyitna rád.
Nyugodtan bejöhet, csak kopogjon előtte.
Hidd el, a legtöbb szülő megérti :)
Ha pedig nem, csak akkor kell a drasztikusabb módszerekhez nyúlni.
2012. nov. 27. 21:16
9/25 anonim válasza:
Mond meg nekik hogy kopogjanak és várják meg míg válaszolsz vagy hogy ne felejtsék el írd is ki hogy kopogni! Én mindig ezt csináltam :D
2012. nov. 27. 21:16
10/25 anonim válasza:
Írd inkább azt, hogy masztizol.XD Mert az hogy a saját szüleid előtt szégyellősködsz az elég cink!
Viszont tiszteletben tarthatnák a saját privát szférádat! Az én szobám külön emeleten van, ide fel sem járkálnak a szüleim. Gondolom, nálatok meg szomszédos szoba..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!