Ha bevan zárva a szobaajtótok (nem kulcsra) akkor a szüleitek csak úgy benyithatnak kopogás nélkül? Mert engem már nagyon zavar hogy ha pl. öltözködök,vagy naplót írok, vagy csak egyedül szeretnék lenni akkor simán berontanak a szobámba, múltkor épp öltöztem mikor apum benyitott és 1mp-en múlt hogy nem látott meg. Szóval hogy beszéljem meg velük ezt?Vagy ez normális, nálatok is így megy ez?
Dettó. Ha meg bezárom, akkor mit képzelek magamról.
2012. nov. 27. 21:19
12/25 A kérdező kommentje:
10-es nem masztizok-.- de, mint már mondtam eléggé kellemetlen tud lenni ha rádnyit az apád miközben öltözködsz. Vagy naplót írok anyum meg csak úgy bejön az addig oké, de odajön megnézni hogy mit irogatok az már nekem idegesítő.
2012. nov. 27. 21:22
13/25 anonim válasza:
Én is csak azt tudom mondani amit már előttem elmondtak páran, hogy beszélj velük. Ha normálisak,(márpedig miért ne lennének azok) meg fogják érteni :)
2012. nov. 27. 21:40
14/25 anonim válasza:
Beszélsz velük/kulcs/ kopogj tábla az ajtóra
2012. nov. 27. 21:43
15/25 anonim válasza:
én fiú vagyok. Engem nem nagyon zavar ha benyitnak, bár nem is nagyon szokott előfordulni. Egyáltalán nem vagyok szégyenlős típus, igaz meztelenkedni nem szoktak, de félmeztelenül csak nadrágban, póló nélkül szoktam lenni. De beszélj velük, hátha segít.
2012. nov. 27. 21:47
16/25 anonim válasza:
Nálunk is egy darabig ez ment,sőt,ha becsuktam az ajtómat,direkt benyitott anyám és nagy szemekkel nézegetett hogy "micsináálsz?" de elég gyorsan megtanulta hogy ha becsukom az ajtót akkor az nem azért van mert szeretném hogy mindenki az ajtómban toporogjon :D csak párszor kellett rámnyissanak mikor öltöztem,ők érezték magukat kellemetlenül és inkább kopognak azóta :D
18/L
2012. nov. 27. 21:49
17/25 anonim válasza:
Mitgondolsz ruhában jöttél ki anyádból? Mitgondolsz ki öltöztetett? Ki látott legtöbbet pucéran? Kiből vagy?! Mindegyikre any,apa a válaszebben segítek. Én meg pucéran járkálok az udvaron is.. Sokszor nekem monják hogy ne nudizzak már itt. :D
2012. nov. 27. 21:52
18/25 anonim válasza:
Azért egy trutymós bébi meg egy serdülő lány közt van különbség. Ha nagy leszel, megtudod.
2012. nov. 27. 22:00
19/25 anonim válasza:
Nálunk csak anyu szokott bejönni a szobámban(nevelőapám erre se járt szerintem már régóta.. bár azt tudom hogy szokott bent lenni, mikor nem vagyok itthon de hogy miért?.....-.-) de ő kopogás nélkül beront :S bár az a jó, hogy hallom ahogy jön fel a lépcsőn tehát gond sosem volt. Tesóm az kopog, mert ő is elvárja, hogy kopogjak nála :)
2012. nov. 27. 22:04
20/25 anonim válasza:
manapság ennyi kreativitás nincs a fiatalokban!? látszik, hogy az én koromban nem faszbuk előtt töltöttük az időnket, mert a legtöbb barátnőmnek tele volt az ajtaja mindenféle poénos belépési szabályzattal, sőt, nekem még egy vicces plakátom is volt, ami finoman anyám tudtára adta, hogy illik kopogni, mielőtt belépne :) értette a poént, nem is rohangált be minden szirszarral, vagy inkább bekiabált, ha valamit hirtelen akart mondani, én meg kimentem, h megbeszéljük.
sosem volt kulcsos zár az ajtón, mégsem rontott rám senki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!