Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok mi a rangsor egy párkapcsolatban? Tudnátok fontossági sorrendet felállítani az alábbi fogalmakból?
-barátság
-szeretet
-hűség
-szerelem
-őszinteség
Kort ne felejtsetek irni, es aktualis csaladi allapotot is a kerdes miatt? 24F
Nem tudok sorrendet felállítani, szerintem mindegyik ugyanolyan fontos. A szerelem idővel szeretetté alakul, de a többiből próbálj csak meg egyet kivenni, és összeomlik a kapcsolat.
24N kapcsolatban
Szerintem két dolgot kifelejtettél, ami szintén olyan fontos mint a fenti öt.
Ezek pedig: a tolerancia és a kompromisszumkészség!
32F
A hűség és az őszinteség ugyanolyan fontos és első helyen van. Utána jön a szerelem, szeretet és barátság.
20l anyuka és menyasszony
1.Hűség
2.Szerelem/Szeretet
3.Barátság/Őszinteség
22/N
Én nem tudok ebből semmit felállítani.
Más a barátság és a párkapcsolati érzelmek. Nyilván más lesz a prioritás egy kezdő kapcsolatban (kevesebb barát, több együtt lét párral), ahol még csak alig pár hónapja sütkéreznek a szerelemben a felek és egy régebb óta tartóban. (itt már nem érzi úgy, hogy megállás nélkül a partnerével lenne csak)
Hűség, szerelem, őszinteség pedig kéz a kézben kéne járniuk, nulla sorrend nélkül, én így érzem. Remélem nem baj egy ilyen válasz. :)
23/L, 6,5 éve kapcsolatban, menyasszony is vagyok már
1. Szerelem és a hűség
2. őszinteség
3 szeretet és barátság
24/N egyedülálló
1. szerelem - hűség - őszinteség - kompromisszumkészség - türelem - szeret
nem tudok sorrendet felállítani mind ugyanolyan fontos és mindre szükség van
24/L (kapcsolatban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!