Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lányok, nálatok hogy megy ez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nálatok hogy megy ez? Többi lent.

Figyelt kérdés

Már régen volt az eljegyzésünk és most eldöntöttük, hogy összeházasodunk.Én mindig is kb. 70 fős esküvőt szerettem volna, amit a párom tudtára is adtam mindig.De Ő egy pár hónapja közölte, hogy csak kevés fővel (tanuk, szülők) szeretné.Nem tudom mit tegyek.El kéne kezdenünk szervezni, de nem szívesen mondanék le a "nagy" napról. Tudom, hogy nem ez az, ami igazán számít az életben, de nekem kevés fontos dolog maradt meg, és ez pont az. Minden vőlegény ilyen? Azt mondta, megteszi a kedvemért, de látom rajta, hogy nincs túl nagy lelkesedése.

Előre is köszi a segítséget. Cinikusok kíméljenek!

2010. márc. 12. 20:04
1 2
 1/13 anonim válasza:
95%

Mindenképp mondd el neki, hogy mennyire fontos számodra ez az esemény. Meg kérdezd meg, miért nem akarja. Lehet, hogy a szerepléstől/felhajtástól fél, vagy attól, hogy menyasszörnnyé változol. :) Ezeket meg lehet beszélni. (Pl. nem lesz násznagy, játék, stb.)

Végül ő is nagyon fogja élvezni, hogy megadta a módját. Legalábbis nálunk így volt.

2010. márc. 12. 20:23
 2/13 anonim ***** válasza:
57%

A férfiak utálják a nagy felhajtást, azt pláne nem szeretik, ha lagziban rajtuk poénkodnak.

Örülj a házasságnak, neki is legyen egy kis öröme. Nem kell oda 70 fő, rólatok szól. Miért akarod ,hogy rosszúl éreze magát?

2010. márc. 12. 20:23
 3/13 anonim válasza:
79%

Szia!

szerintem egyezzetek meg valamennyi főben pl 20-30 vagy amennyi neki is meg felelne nem szabad rá erőltetni mert az csak rossz lehet...Nem a létszám számít hanem hogy végre meg esküdtök...És gondolj a nászútra ha lesz és még ami utána jön...Sok boldogságot!!! :)

2010. márc. 12. 20:25
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nálunk ez úgy volt, hogy sikerült megbeszélnünk.Én sem szívesen mondtam volna le egy igazi esküvőről. Mi kb90-100- an lehettünk, mindent magunknak csináltunk, így spórolni is sikerült egy kicsit.A párom szintén nem tűnt lelkesnek...sokszor mondtam is neki hogy biztos, hogy ezt szeretné, mert olyan volt mintha nem is érdekelné.Mikor leültettem, hogy most már elég volt hogy mindent rámbíz, és neki mindegy, akkor azt mondta, hogy akár melegítőben is elvenne, és ha nekem viszont vannak bizonyos vágyaim, akkor neki jó lesz úgy is .:) Többet nem is kérdeztem,csak igyekeztem úgy csinálni, hogy Neki is jó legyen.Előre is nagyon sok boldogságot Nektek!
2010. márc. 12. 20:25
 5/13 A kérdező kommentje:
Először is köszi a segítségeteket. Amúgy én nem szeretném, hogy rosszul érezze magát, de ha lemondok az álmomról nekem se jó. Nekem fontosabb a nagy esküvő, mint Neki a kicsi.De ezek szerint, nem csak az én vőlegényem ilyen. :-)
2010. márc. 12. 20:49
 6/13 anonim ***** válasza:
38%

Soha nem értettem,hogy miért jó a sokvendéges esküvő?Összhívni olyan embereket,akiknem is ismerik egymástz,hajnalig esznek-isznak ( néhányan a kelleténél többet is),hajnalig a fiatal párnak jópofizni kell min denkivel,végig táncolni a lakodalmat,és hajnal örülni,hogy végre vége van.

Akkor még rendben van a nagy lagzi,ha a párnak meg van a berendezett lakása,és van kidobni való fél-egymilliója

a vacsorára,de ha ez nincs meg,akkor okosabbra is költhetnék a lakodalomra költött pénzt.

Mi csak két tanuval esküdtünk a polgári esküvőn.A tempolim szertartáson ott voltak a rokonok,barátok,munkatársak.A szertartás után mindenkitől elbúcsúztunk,és haza mentünk kettesben ünnepelni.Ettől többre nem is vágytunk.

Ha a párod nem akar ekkora lakodalmat,akkor talán gondolkozz el,hogy ez megér-e annyit,hogy rossz szájízzel készüljön az esküvőtökre.

Ettől nagyobb gpndjaitol is lesznek az életben,és akkor is valamelyikteknek engedni kell,közösen megoldani a bajokat.Most is közösen döntsetek,ne csak a te akaratod érvényesüljön.

Azért sok boldogságot kívánok nektek.

2010. márc. 12. 20:51
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a pénz miatt szeretné kis létszámban az esküvőt?
2010. márc. 12. 21:07
 8/13 anonim ***** válasza:
szia, szerintem magyarázd el neki hogy ez fontos Neked és legfőképpen hogy miért..és hogy ezzel örömet szerezne...így már biztos nem fog nemet mondani rá :)
2010. márc. 12. 21:15
 9/13 A kérdező kommentje:
Itt nem az anyagiakról van szó. És tudom, hogy később lesznek nagyobb gondjaink is, de ez most a jelen.Most erre koncentrálunk. A későbbi gondjainkkal később foglalkozunk. És nem azt mondtam, hogy az én akaratom érvényesüljön.De ha a másik oldalt nézzük, akkor miért az ő akarata legyen.Én arany középutat szeretnék, de ő sem enged. Engem az zavar, hogy régóta tervezzük az esküvőt, de csak pár hónapja mondta, hogy legyen kicsi.Előtte egy szót sem szólt róla.
2010. márc. 12. 21:18
 10/13 anonim ***** válasza:

Beszéld meg komolyan, elvégre már szervezni kellene szóval meg kell tudni ehezz a dolgokat hogy akkor miben állapodtok meg!

És mi lene ha valahogy a kettő között állapodnátok meg nem is kicsi nem is sok!Szerintem az is tökéletes esküvő!

2010. márc. 12. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!