Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nálatok mit jelentenek ezek a dolgok? Bővebben lenn
Van egy lány akihez ha megpróbálok közeledni szóban (leszólítás) akkor a lány "csőlátásba" csap át, viszont látom, hogy a szemem sarkából rám néz és közben pirul. Ha interneten próbálok ismerkedni vele (facebook), majd elkérem az msn címét, gondolván, hogy picit félénk előbb msn-en kell megismerkednünk, de a válasza az, hogy nem használja (nem tudom, hogy ez lekoptatás vagy sem).
Egy iskolába járunk, 3 évfolyam különbséggel, de van, hogy egyszerre egy teremben van óránk, ekkor egyfolytában engem néz olyan bágyadt álmodozós szemmel.
A kérdésem: Ezek a jelek mit jelentenek nálatok? Érdemes próbálkozom a lánynál, vagy felejtsem el? Esetleg a korkülönbség zavarja?
A válaszokat előre is köszönöm!
Én 19/F
Ő 15/L
mindenképp gyáva.
próbálkozz, különben sosem derül ki milyen értelemben.
vagy tetszel neki, de nem meri elhinni, hogy esélye van egy végzősnél 15 évesen, vagy nem tetszel neki, de nem mer elég határozott lenni, hogy nyíltan kimondja.
Köszönöm az eddigi válaszokat! Jöhetnek még bátran :)
Első hozzászóló:
"Lehet, hogy csak az okos barátnői mondanak neki hülyeséget." -> Ezt kifejtenéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!