Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok csak kíváncsiságból nálatok ezek mit jelentenek?
Először is randira hívtam egy csajt. Mondtam neki h szerda. Azt mondta h talán jó lesz. Nem tudja pontosan mert még messze van a szerda.
A talán azt jelenti h biztos h nem.Szerintetek itt is azt jelenti?
Aztán msnen is szoktam ismerkedni. Mikor elköszönünk a csaj általába írja h szia puszi jó éjt!
Na ez jelent vmit? v csak megszokásból írja?
talán-hagyjál a fenébe, csak aranyos vagy és nem akarok bunkó lenni veled :)
a többi megszokás :)
Ez baromság! Ne hallgass rájuk. Nekem volt olyan eset amikor egy gyönyörű lányt fűztem beszélgettünk elhívtam randira mondta hogy nem tudja mit fog csinálni még majd megbeszéljük... Nem adtam fel a dolgot 1 hét múlva megint összefutottunk megint megkérdeztem azt mondta hogy nem ér rá.... Majd úgy voltam vele kétszer vissza utasított bíztos nem érdeklem.... erre kb 1 héttel később mikor megint összefutottunk ő kérdezte meg hogy mikor érek rá:)
Ha normálisan állsz hozzá és nem adod fel akkor minden meglehet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!