Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok csak kíváncsiságból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok csak kíváncsiságból nálatok ezek mit jelentenek?

Figyelt kérdés

Először is randira hívtam egy csajt. Mondtam neki h szerda. Azt mondta h talán jó lesz. Nem tudja pontosan mert még messze van a szerda.

A talán azt jelenti h biztos h nem.Szerintetek itt is azt jelenti?

Aztán msnen is szoktam ismerkedni. Mikor elköszönünk a csaj általába írja h szia puszi jó éjt!

Na ez jelent vmit? v csak megszokásból írja?

2010. dec. 27. 16:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem, és a többi egyetemista társamnak most épp vizsgaidőszakom van, azt sem tudom, hogy milyen nap van, csak, hogy 2nap múlva 10től vizsga. Ilyenkor a talán azt jelenti, hogy ha a 72ből 68 tételt tudok, akkor elmegyek veled 1.5 órára teázni, de ha csak 40et, akkor energiaitalt fogok vedelni egész éjjel és a könyveimmel leszek, nem veled... szóval nálam ez a talán ilyenkor.

Egyébként meg a mai lányok többsége odaírja msnen, h puszi szia, sőt van aki csak a puszi-val köszön el...

Egyébként hány éves vagy?

22L

2010. dec. 27. 17:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem vagyok igazi "nő", de nálam a "talán" az azt jelenti, hogy nem tudom, hogy jó-e, és nem akarom utólag lemondani a randit, és hogy majd ha tudom, hogy jó-e az időpont, majd szólok. De lehet, hogy ez csak én vagyok. :)

16/L

2010. dec. 27. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!