Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok mit jelentenek a következő kifejezések amiket egy pasira mondotok?
Figyelt kérdés
Cuki fiú, helyes pasi, édes pasi, aranyos.
Ezeket szokták rám mondani a lányok, ez inkább csak gúnyolódás nektek vagy ezek pozitívumok?
2010. aug. 29. 15:38
1/20 anonim válasza:
Én is ilyenek hallok nap mint nap. Semmi jót nem jelent.
3/20 anonim válasza:
A cuki fiú azt, hogy ilyen kis aranyos meg minden de azért nem járnál vele.
A helyes pasi meg nyilván azt, hogy tök jól néz ki és járnál vele.
Legalábbis nálunk :D l/18
4/20 anonim válasza:
cicafiú, jó pasi, cukkerpupper pasi, jóképű. b*zi.
5/20 anonim válasza:
Szerintem ezek pozitívumok. Legalábbis ha én ilyesmiket mondok egy srácra az tuti pozitívum s nem gúnyolódás :)
De ez az én véleményem:D
6/20 anonim válasza:
Attól függ hány éves vagy. Kamaszkorban biztos pozitívum, én a velem egykorú huszonévesekre hát csak akkor mondanék ilyet ha gúnyolódni akarnék, de nem szokásom, úgyhogy nem tudom. Fiatalabbakkal pedig alapból nem foglalkozom, szóval őket nem illetem semmi jelzővel.
7/20 anonim válasza:
Az , hogy a barátnőd vagy rettenetesen gyerekes, vagy pedig rohadtúúúl nem vesz komolyan és csak egy kaland vagy neki maximum,
8/20 A kérdező kommentje:
Nem a barátnőm szokta mondani, hanem más csajok, ismerősök, barátok.
20éves vagyok.
2010. aug. 29. 15:51
9/20 anonim válasza:
És csinálsz valamit amikor ezt mondják? Vagy van valamid? Egyébként az aranyost azt szoktam mondani, múltkor összefutottam egy nálam idősebb férfivel az utcán, és annyira aranyos volt, vitte haza a cicáját :) Komolyan annyira kellemes kedves látványt nyújtott, feldobta a napomat :) Szóval talán nálad is ilyesmi lehet és nem feltétlen gúny, mint ahogy fentebb mondtam. Az édes pasi cuki pasi érthetetlen számomra egyszerűen.
10/20 A kérdező kommentje:
Nem csak úgy mondják, hanem ha megkérdezem, hogy milyen pasinak gondolnak.
2010. aug. 29. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!