Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kijelenthet, kitehet minket a...

Kijelenthet, kitehet minket a házból?

Figyelt kérdés

Párommal és a két kisgyermekünkkel egy házban élünk apóssal,mely fele-fele arányban apósé és anyósé.Anyós 20 éve nem lakik itt,de az ő nevén van a ház.Jelenleg pénzt gyűjtünk,hogy anyós át tudja íratni páromra a tulajdoni részt. Ő mondta,hogy átíratja páromra,csak intézzük el,ha kell a két testvértől kérjünk lemondó nyilatkozatot is!

Eközben apóssal olyannyira elmérgesedett a helyzet,hogy ma megfenyegetett,hogy van 1 hónapunk kijelentkezni vagy ő jelent ki minket és kényszer kilakoltatást intéz felénk!

Én nem hagyom,hogy így elbánjon velünk,ha már a legkisebb fiát elüldözte és most a páromat "tagadta" ki.

2014. júl. 28. 23:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
De úgy látom,hogy nem érted,hogy mit írok,csak az,hogy én milyen szar szemét vagyok,hogy mit képzelek stb.!
2014. júl. 29. 11:22
 12/14 anonim ***** válasza:

1. Az ajándékozás 15 éven belül semmissé nyívánítható, ezért nincs értelme ennek.

2. Az após nyugodtan kirakhat benneteket, az nem kiskorú veszélyeztetése, mert nem neki kell lakhaást biztosítania az unokának, ez a ti feladatotok.

3. Az, hogy ott lkahattok semmire semm jogosít fel benneteket.

4. Ha az "após a jövőre nem gondolva,csak a jelennek él", az magánügye, éppen, mert az övé a ház fele, azzal azt csinál, amit akar. Ha eladja vagy elissza, abba sem szólhatsz bele. Neked eleve soha nem lesz jogod a házra, legfeljebb a párodnak, de neki is csak akkor, ha az apja meghalt ÉS még van mit örököln töle.

2014. júl. 29. 13:45
 13/14 A kérdező kommentje:
És mi teheti semmissé az ajándékozást?
2014. júl. 29. 14:06
 14/14 A kérdező kommentje:
Hihetetlen,hogy rám koncentráltok ez ügyben,de komolyan!
2014. júl. 29. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!