Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Pofátlanság volt pénzt kérni?

Pofátlanság volt pénzt kérni?

Figyelt kérdés

Kaptam egy parfümöt + 75ml EDT-ta jándékba. A kettő értéke együtt úgy 10-12 000Ft. Mivel nem használtam, fel se volt bontva, arra gondoltam, eladom. Anyukám mondta, hogy szeretné, ha nem adnám el, úgyse kapnék annyit érte, mint ér, ő viszont elfogadná. Mondtam, oké, de akkor legalább 3000Ft-t adjon érte, hogy azért valami hasznom legyen.

Erre az egész család egy emberként hurrogott le, hogy nem szégyenlem magam, édesanyámtól pénzt kuncsorogni.

Tényleg pofátlanság volt?

2014. júl. 28. 21:31
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne párja most? Nekem az első párom os "exem"...
2014. júl. 29. 09:55
 42/42 anonim ***** válasza:

"Miért ne lehetne párja most? Nekem az első párom os "exem"..."

Nekem úgy jött le, hogy nemrég érhetett véget a kapcsolat, és most válik meg a dolgaitól, amiket tőle kapott, köztük a bontatlan parfümök.

2014. júl. 29. 11:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!