Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Pofátlanság volt pénzt kérni?

Pofátlanság volt pénzt kérni?

Figyelt kérdés

Kaptam egy parfümöt + 75ml EDT-ta jándékba. A kettő értéke együtt úgy 10-12 000Ft. Mivel nem használtam, fel se volt bontva, arra gondoltam, eladom. Anyukám mondta, hogy szeretné, ha nem adnám el, úgyse kapnék annyit érte, mint ér, ő viszont elfogadná. Mondtam, oké, de akkor legalább 3000Ft-t adjon érte, hogy azért valami hasznom legyen.

Erre az egész család egy emberként hurrogott le, hogy nem szégyenlem magam, édesanyámtól pénzt kuncsorogni.

Tényleg pofátlanság volt?

2014. júl. 28. 21:31
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
A végén persze megegyeztünk, hogy odaadom csak úgy, nem lett belőle semmi.
2014. júl. 28. 22:08
 22/42 anonim ***** válasza:
69%

Igaz, mennyire jópofa ötlet házi garázs-vásárt tartani a szülőknek, amikor a gyermek kirepüll otthonról.

Bakker, eladhattam volna anyukámnak a könyveimet, vagy az otthonhagyott (márkás) ruháimat és szépítőszereimet. Hogy ez nem jutott eszembe... Örülnél neki, anyu, akkor fizess! Remek értékrend! Mindenkinek hasonlót kívánok.

2014. júl. 28. 22:10
 23/42 A kérdező kommentje:
És mi kifogásolni való is van az értékrendemben?
2014. júl. 28. 22:10
 24/42 A kérdező kommentje:

Mint már írtam, miután mondták, hogy ilyet nem illik, odaadtam ingyen.

Igen, nekem is otthon van egy halom könyvem, most már ők rendelkeznek vele, mert hely szűke miatt nem hoztam át.

2014. júl. 28. 22:11
 25/42 anonim ***** válasza:
65%
Semmi, nagyon jól csinálod! Igazi fárosz vagy 20 éves létedre. Nem kell kívánnom, hogy hasonló sarjaid örvendeztessenek, mert nem lehet másképp. Nagyszerű értékrendedet továbbhagyományozod -minden valószínűség szerint- mindannyiunk naaagy örömére.
2014. júl. 28. 22:13
 26/42 A kérdező kommentje:

Nincs munkám, nincs pénzem, és a szüleim sosem a segítőkészségükről voltak híresek.

Anyukám kérésére nem adtam el semmit, sőt, a magammal hozott ékszereket, melyek az enyémek, vissza is vitette velem, mert szépek, kár volt elhozni otthonról.

2014. júl. 28. 22:15
 27/42 anonim ***** válasza:
55%
( vajon eladjam a férjemnek 2000-ért azt a gomolya sajtot -legalább 8 ezret ér-, amit Erdélyből kaptam én, de én nem kívánom, a vaterán meg úgysem vesznek sajtot?!)
2014. júl. 28. 22:17
 28/42 A kérdező kommentje:
Nem érzel semmi különbséget, kedves utolsó?
2014. júl. 28. 22:18
 29/42 anonim ***** válasza:
59%
Úristen, lesülne a pofámról a bőr, ha anyámtól BÁRMIÉRT is pénzt kérnék, pláne haszonszerzés céljából!
2014. júl. 28. 22:20
 30/42 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, ha rossz a kapcsolatod a szüleiddel (van ilyen, sajnos), akkor pakolj össze és költözz el, a tesódnak passzold le, ami nem kell. Szülőknek eladni pár ezres tételt, elég megalázó, legalábbis számodra. Hozd el, tedd fel a jófogásra, add oda a barátnődnek, minek mennél bele ilyen konfliktusba?

Ha a kapcsolatotok extrémen rossz, akkor ezt írd ki a kérdésbe, mert normális esetben valóban gyomorforgató az a szitu,ami kiírásra került.

2014. júl. 28. 22:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!