Pofátlanság volt pénzt kérni?
Kaptam egy parfümöt + 75ml EDT-ta jándékba. A kettő értéke együtt úgy 10-12 000Ft. Mivel nem használtam, fel se volt bontva, arra gondoltam, eladom. Anyukám mondta, hogy szeretné, ha nem adnám el, úgyse kapnék annyit érte, mint ér, ő viszont elfogadná. Mondtam, oké, de akkor legalább 3000Ft-t adjon érte, hogy azért valami hasznom legyen.
Erre az egész család egy emberként hurrogott le, hogy nem szégyenlem magam, édesanyámtól pénzt kuncsorogni.
Tényleg pofátlanság volt?
Nem anyukámtól kaptam, hanem a volt páromtól.
Az, hogy anyukám kiskoromban nem kért pénzt az ételért, nem ez a kategória.
Nem is értem, hogy működnek ezek a családok. Nem lett volna egyszerűbb azt mondani, hogy jó anyu, akkor ezt kapod tőlem Szülinapodra/névnapodra (ami közelebb van).
3 ezer forint? Ennyire kellett? 3 ezer forint???!!! Az anyukádtól???
Érthetetlen számomra világ sötétebbik oldala. És nem Te tehetsz róla (nagyvonalakban), de ezt adod majd tovább. Ez a baj.
Ilyen ez, költözködéskor mindig az ezüstöt, parfümöt hagyjuk hátra, aztán elkérünk 3 ezret, hogy valami hasznunk is legyen...
Sanyarú egy világ ez...
Hát szerintem igen, az volt. Ajándék volt alapból, neked pénzedbe nem került, használni nem akartad. Ajándékot pénzért tovább adni eléggé illetlen dolog, bár ez gondolom nem érdekel téged ilyen értékrenddel.
Én nem kértem volna érte pénzt, pláne anyukámtól. Adtam már tovább ajándékot, vagy számomra már nem hasznos cuccot közeli hozzátartozóknak, barátoknak és nem volt pofám pénzt kérni értük.
Örülj annak a 3 rugónak, remélem megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!