Hogyan hívjam fel a fiam figyelmét arra, hogy a menyem keveset foglalkozik a gyerekükkel?
Már születése óta ez van. Még szopott a kicsi, amikor elkezdett nyelvet tanulni, aztán 2 évesen bölcsibe adta hogy visszamehessen dolgozni, pedig anyagilag semmi oka nem volt rá.
Ugyanúgy eljár a barátnőivel moziba, bevásárolgatni, most hétvégén meg lánybúcsúba megy.
Szívesen vagyok az unokámmal és örülök neki, hogy néha rám bízzák, de ez már túlzás.
Hogyan beszéljek erről a fiammal?
Kedves utolso!
Hat es rad ki mos,főz,takarít???
Som nő többször annyit keres mimt egy férfi!!!!
És a férfinek mem kéne apának valonak lenni???
Férfiak mondanak a nőkről véleményt azt a fele negyed annyit sem csinál!!!!
Míg a nő dolgozik, gyereket nevel,fennt tart egy háztartást stb... a sok férfi csak dolgozik...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jókat röhögök rajtatok, ahogy összevesztek a semmin, na meg a kérdésen is.
(Háromszoros anya, aki 24 órában egyedül van a gyerekekkel, mert így alakult,és tök jól érzi magát.)
73-as
Szeretnék már a helyeben lenni, de én még nem tartok itt.
2 gyerekkel vagyok ugyanígy és pont a kedves anyós volt, akinek a vitáink jó nagy részét köszönhettük. Megmérgezi az ilyen viselkedés még a legjobb kapcsolatot is.
"(Háromszoros anya, aki 24 órában egyedül van a gyerekekkel, mert így alakult,és tök jól érzi magát.)"
Ok, te tök jól érzed magad . És aki nem? Vagy mindenkinek kötelező úgy érezni, gondolkodni, mint neked?
Én speciel megzakkannék, ha 24 órában egyedül kellene lennem 3 gyerekkel. Akkor most rosszabb ember vagyok, mint te?
Látom a mélyebb összefüggések már nem értelmezhetőek számotokra. Azért megpróbálom elmagyarázni.
A nők által elvégzett munka 99%-át a férfiak jobban, de legalább úgy eltudnák végezni.
A nők munkája egyértelműen rossz hatással van a születés számokra, és önmagában a családra.
Ebből kifolyólag munkájuk haszontalan és káros a családra, és a társadalomra nézve. Gyakorlatilag a fizetésük is csak kidobott pénz, mivel egy férfi is ugyanúgy elvégzi a munkát.
De ha a férfi dolgozik az nem jár veszteséggel a társadalom számára, hiszen nem kell szülnie, sőt még nem is megy GYED-re, jobban is végzi a munkát stb stb.
Az meg még szánalmasabba teszi ezt az anyuci pici fiacskázást az az hogy minden háztartási eszköz, minden lebetonozott út, a férfiak érdeme.
Nem beszélve a rendőrségről, az egészségügyről, tűzoltóságról.
Szóval okosan, mert a sok férfiakra köpködő egy lakatlan szigeten egy nap után már a férfiak után könyörögne.
11 %ban adsz ertelmes valaszt... hat nem sok...
1 hétig nem bírnád azt csinálni mimt a nők!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!