Hogyan hívjam fel a fiam figyelmét arra, hogy a menyem keveset foglalkozik a gyerekükkel?
Már születése óta ez van. Még szopott a kicsi, amikor elkezdett nyelvet tanulni, aztán 2 évesen bölcsibe adta hogy visszamehessen dolgozni, pedig anyagilag semmi oka nem volt rá.
Ugyanúgy eljár a barátnőivel moziba, bevásárolgatni, most hétvégén meg lánybúcsúba megy.
Szívesen vagyok az unokámmal és örülök neki, hogy néha rám bízzák, de ez már túlzás.
Hogyan beszéljek erről a fiammal?
"na bumm."
Elnézést az offért. Csak férfitársaimat szeretném figyelmeztetni. Ha "na bumm" és hasonló stíluselemeket vesztek észre egy hölgy retorikájában, akkor kerüljétek a saját érdeketekben. A legrosszabb választás a buta nő aki okosnak hiszi magát.
Először is: a férfiak nem a társaid. Ahhoz neked is férfinak kellene lenned.
Másodszor: annyira bizonygatod, hogy nőd van, hogy nem tudom, kivel akarod elhitetni, és azt sem, hogy ha számodra ennyire színvonal alatti itt a társalgás, mégis mit keresel itt.
(Egyébként rég láttam ilyen fiút, aki ennyire ki volt élezve a lányok vs fiúk témakörre.)
Először is, attól még, hogy óvónő vagy, nem feltétlen értesz a gyerekekhez. Hallottam én már olyan ostobaságokat képzett óvónők szájából, hogy csak na.
Másodszor, nem csak a menyednek kell foglalkozni a gyerekkel, ott az apuka is. Mindkettő feladata.
Harmadjára, attól még, hogy valaki szül egy gyereket, nem áll meg az élet. Attól még ő elsősorban nő marad, másodsorban feleség, aki szereti a férjét, és csak harmadsorban anya. NEM a gyerek a legfontosabb a világon.
Ha szereti a munkáját, a ha fontos neki a tanulás, és vannak baráti, az neked miért fáj?
Én is már két évesen bölcsibe adtam, vissza akartam menni dolgozni. Lehet, hogy fura de anno a férjem is ki tudta cserélni a pelenkáját, és meg tudta etetni. Lehet ez is furcsa, de én havonta egyszer megyek, ugrálok és üvöltök teli torokból egy-egy koncerten, feleség és anya létemre. És hetente találkozok a barátimmal.
Nem semmi mi?
Annyira TIPIKUS pasik vagytok! Anyucika pici fiacskái! :D
Majd akkor ne merjetek egy szót se szólni, ha az imádott barátnőtök, szerelmetek édes pici (kétajtós szekrény puskával) apucikája meg meri kérdezni, hogy hogyan merészeltek elmenni otthonról a haverokkal egy hónapban egyszer pár órára kikapcsolódni!
Nyilván azért kerül elő mindig ez az anyós féltékeny a menyére téma, mert ez így van! Ezt ha elfogadjátok ha nem, bizony akkor is így van. Anyós versenyezni próbál az új "first lady"-vel! Alapból veszett ügy!
Ha alapja van egy ilyen helyzetnek, akkor azt a fiúcska is látja és anyucikának elég a háttérből kajánul vigyorognia. Ebben biztosak lehettek!
Erről ennyit!
:D
"A legrosszabb választás a buta nő aki okosnak hiszi magát."
Elmeséled nekem, pasiból jó egy ilyen?!
Nagyon bölcs tanácsokat tudsz osztogatni! Iszonyat nagy alfa hím vagy!
:D
"Az, hogy az apa is mindent el tud intézni, csak egy modern marhaság.
Óvónő vagyok, értek a gyerekekhez."
Tudja a fene, nekem 30-as gyerekem van, és már az én időmben is apu el tudott mindent intézni, ha nem voltam otthon. Sőt van olyan (férfi)rokonom, aki maga nevelte fel a gyerekét egyéves korától.
Ennyire kevésre tartod a férfiakat?
Hol vagy ovónő? már csak azért, hogy a kisunokámat nehogy oda vigyük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!