Férjem nagyon keveset, szinte semmit nem foglalkozik velünk,3éve vagyunk házasok 23 évesek vagyunk van egy 21hónapos kisfiúnk. Mindig csak számitógépezik mit csináljak hogy észre vegyen?
Szerintem nagyon korai volta férjednek mind a házasság, mind a gyerek. A párod egy nagy gyerek, akinek tul.képpen két qrva nagy apai pofonra van szüksége, és nevelésre, nem pedig arra hogy házaséletet éljen. Szerintem költözz el néhány napra. Úgy gondolom használni fog, azért írom ezt, mert szerintem a tipikus beszéljétek meg tanács, eléggé lerágott csont, és nem hiszem hogy célravezető. A megbeszélés jöhet, a hideg zuhany után, ami a költözésed okoz.
Amúgy mi az oka, hogy rákattant erre a játékra? Szerintem az, hogy a szülés után ellaposodhatott a kapcsolatotok, gondolom se időd, se kedved nem volt se a szexhez, se semmihez. Gondolom ezért udvarolgat virtuálisan is. Menj elébe a bajnak, előzd meg hogy becsődöljön a házasságod.
Miért lett lepontozva az előttem válaszoló.Igaza van sokat már a beszéld meg vele nem segít.
A tesómék ugyanilyen fiatalok,a párja eljárogatott a haverokhoz,játékterembe,gépezni a tesójához,volt,hogy haza sem ment éjszaka.És hiába beszélt vele,ezek a kilengések sűrűsödtek.Egyszer fogta a Hugom a 2 éves gyereket,és péntek du kivitte a párja munkahelyére végzésre.Ő meg fogta nagát haza sem ment vasárnap estig Anyunál volt.Azt mondta neki,hogy te jobban akartál gyereket mint én,akkor most foglalkozz vele csak 1 hétvégét huzamosan.
Engem is mellbevágott a dolog amikor hallottam,de a lényeg,hogy azóta mindíg otthon van,és többet segít a gyerek körül.
1. Korai volt a házasság, még várnotok kellett volna néhány évet.
2. A gyerek még koraibb volt. Az oké, hogy nagymamám 21 évesen szült, na de a mai világ kicsit másabb. Még a gyerkőccel is várni kellett volna.
3. Ismerek én is ilyen netes játékokat, nem is egyet, ez csak játék, senki nem veszi igazán komolyan az ilyen játékbeli "házasságokat", engem is kért már meg ismeretlen játékban, visszakérdeztem, hogy "ilyet is lehet, a játék része?" kiderült, hogy nem, de van, ahol igen, hát te nem játszol. 23 évesen nem lep meg, hogy ilyeneken játszik. A Klánháború, ahol én játszom, ott a klánban van 15 éves is, de van 30 fölötti is.
Megbeszélni? Nem tudom, próbáltátok-e már de úgy komolyan, ne gyerekes módon, hogy "ha elveszi a játékban... stb", bár ha 23 évesek vagytok, akkor tőled se lep meg ez a hozzáállás, te is nagyon fiatal vagy még. Inkább kérd meg, hogy vigyázzon egy kicsit a gyerekre, mutassa meg neked is azt a játékot, főzze meg az ebédet legyen szíves... stb. Szerintem lehet még vele beszélni, ha 50 évesen lenne ilyen, azt mondanám, reménytelen, de 23 éves, lehet még változtatni, kicsit visszafogni azt a játékot is, mert nem lehetetlen. Ha pedig semmi nem használ, akkor te is hülye voltál, hogy ilyen fiatalon "kellett neked a házasság meg a gyerek", amikor mások még főiskolán-egyetemen tanulnak és biztos háttér nélkül bele se mernek vágni a családalapításba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!