Férjem nagyon keveset, szinte semmit nem foglalkozik velünk,3éve vagyunk házasok 23 évesek vagyunk van egy 21hónapos kisfiúnk. Mindig csak számitógépezik mit csináljak hogy észre vegyen?
Figyelt kérdés
Van egy netes játék Lineage2 éjjel nappal ezzel játszik szó szerint,kertes házba lakunk elkelene a segitsége meg amugy is ez olyan gyerekes játé.most meg van egy 15 éves lány "haverjaakit ebben a játékban elvesz felségül,hát ez engem már kicsit kiakasztot...nem tudom mire vélni ezt az egészet.megmondtam neki ha jácásibol elveszi a csajt akkor vége köztünk mindenek,tegnap meg rajta kaptam ahogy titokba irogat a csajnak hogy "ugye hű feleségem leszel nem fogsz megcsalni stb.."ilyenkor mit tegyek??idegileg kéz vagyok...belefáradtam hogycsak én nevelem a kicsit meg hogy én csinálok mndent.2008. dec. 18. 09:01
11/11 anonim válasza:
Csinálj titokban te is egy karaktert, és a játékban vedd őt feleségül, és ezzel le is van tudva az aggódás miatta:D
Am meg az enchantolás jo ötlet, de csak ha ilyen 100 körül van a max.xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!