Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyszer el lehet. Fogadni a...

Egyszer el lehet. Fogadni a szülök szándékos halálát?

Figyelt kérdés

Szüleim , anyukám,apukám öngyilkosok lettek

. Nem tudok nekik megbocsájtani ,amiért ezt tették.

2014. júl. 22. 13:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
55%

Nos, amig ugy gondolsz ra, hogy direkt azert lettek öngyilkosok, higy neked rossz legyen, addig biztosan nem. Ha azt próbálod megérteni, amiért el dobtak az életüket, akkor talán igen.

Egyszerre lettek öngyilkosok?

2014. júl. 22. 13:16
 2/17 anonim ***** válasza:
72%
Pszichológust javaslok.
2014. júl. 22. 13:19
 3/17 anonim ***** válasza:

Végső esetben pszichológus (bár szerintem a korrektséget, szakmaiságot nem ismerő pénzéhes banda), de barátok, programok, méltó megemlékezési rítusok sokat segítenek.

Megbocsájtani nem kell, csak elfogadni, de az is évekbe telhet.

2014. júl. 22. 13:27
 4/17 A kérdező kommentje:
Igen,egyszerre tették. Azt írták nem látnak kiutat. De mi segítettünk volna nekik.
2014. júl. 22. 13:36
 5/17 anonim ***** válasza:
Ez nagyon durva. Részvétem. Nem kértek tőletek segítséget? Miből nem látták a kiutat?
2014. júl. 22. 13:39
 6/17 A kérdező kommentje:
Anyu beteg lett, és apukám nem akart nélküle élni. Elébe mentek az orvosi ítéletnek, hogy nem fog felismerni senkit egy idö után.
2014. júl. 22. 13:46
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Apám öngyilkos lett,betegség miatt.Árván hagyott, de eszembe se jutott, hogy emiatt önzőnek gondoljam. Megbocsájtanom sem kell, mert nincs mit, a saját életét mindenkinek jogában áll elvenni, hanem birja tovább a szenvedést

. Az már más téma, hogy kilencven százalékban lenne más kiút.

2014. júl. 22. 13:48
 8/17 anonim ***** válasza:
71%
Előző vagyok.Teljesen megértem őket, én sem tudnák a párom nélkül élni.
2014. júl. 22. 13:51
 9/17 A kérdező kommentje:
Szerintem önzök. Akár éveik is lehettek volna hátra. Ott lettünk volna támasznak. Nem is kellett volna kérniük. És nem könnyü halált válazztottak.
2014. júl. 22. 13:53
 10/17 anonim ***** válasza:

Részvétem. Hány éves vagy? Mostanában történt, vagy régen, csak nem sikerül feldolgozni?

Voltál már pszichiáternél?

2014. júl. 22. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!