Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Elfog fogadni a csaladja? Nem...

Elfog fogadni a csaladja? Nem lesz baj hogy feher borom van?

Figyelt kérdés

Indiaia (punjabi) baratommal fel eve vagyunk egyutt itt Angliaba a csaladja mar tud rolam....csak nagyon felek hogy mivan ha nem fogadnak el foleg az annya :(

Felek hogy zavarja majd hogy en feher boru vagyok es persze 10 ev van koztem es a fia kozt.

2 hobap mulva jon az ,, anyos,, jelolt...nemtudom hogy viselkedjek elotte....sajnos NAGYON SZEGYENLOS TIPUS VAGYOK annyira hogy ha ittvan a baratom haverja megse merek mozdulni :D pl kimenni wcre mert tudom hogy ha vissza jovok a szobaba hirtelen ram neznek szegyenlos vagyok :S es persze az annyanal ezt nem szeretnem eljatszani :(

Kerlek segitsetek!!!!!!!!!!!!!!!!

Bocsi a helyesirasi hibakert gyorsan irtam..

2014. márc. 16. 03:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
36%
te is pasi vagy e
2014. márc. 16. 04:54
 2/17 anonim ***** válasza:
66%
A gyors írással nem lehet kimagyarázni ezeket a helyesírási hibákat.
2014. márc. 16. 06:39
 3/17 anonim ***** válasza:
37%
Már majdnem meg kérdeztem mi köze anyósnak a borhoz:))Mondjuk én sem örülnék 10évvel idősebb nővel ballagna haza a fiam.öltözz csadorba,anyós nem látja ha be remegsz..Most komolyan ennyire életképtelen nem lehetsz
2014. márc. 16. 06:58
 4/17 anonim ***** válasza:
85%
Mennyire tradicionális a család? Ha europai felfogásúak, akkor feleslegesen aggódsz. Ha hagyományos indiai elvek szerint élnek, akkor azok szerint a szülők választják ki a gyerekek jövendőbelijét (olvass utána az "arranged marriage" kifejezésnek Google barátoddal).
2014. márc. 16. 07:21
 5/17 anonim ***** válasza:
67%
2014. márc. 16. 07:23
 6/17 anonim válasza:
32%
AKKOR JÓ AZ ANYÓS HA PORHANYÓS...
2014. márc. 16. 09:44
 7/17 A kérdező kommentje:

Haat mar nem tartjak azt a szokast hogy ok valasszak a fiuk feleseget....

es nem vagyok életképtelen takarodj el inend ha problemad van......lassan ide mar az ember kise irhatja amit erez mert lehordjak mindennek.....es aki a helyesirasert nyul magahoz hat azzal kozlom hogy azert is hibasan fogok irni....elmehetsz iskolaba azt ott oktas azt akit akarsz a helyes irasoddal -.- :)

2014. márc. 16. 15:25
 8/17 anonim ***** válasza:
64%
Vegyél egy üveg vörösbort is, hátha azt jobban szeretik!
2014. márc. 16. 15:39
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem a magyar az anyanyelvem es ne legyetek elajulva nem tesz jot az egeszsegeteknek...es remelem lesz olyan ertelmes ember aki a kerdesemre valaszol!!!!
2014. márc. 16. 19:16
 10/17 anonim ***** válasza:
80%
Lehet, hogy Anyós szereti a fehér bort és mégsem fog magához nyúlni, ha meglátja kicsi fiát egy öreg csajjal. Szerintem a fehér bőr nem fogja zavarni, de a 10 év az igen. A problémáddal meg fordulj szakemberhez, mert mi itt hiába mondjuk, hogy ne legyél szégyenlős. Valami önértékelési zavarod lehet, amit meg lehet oldani, de ne várj vele túl sokat. Ha ennyire szégyenlős vagy, akkor a barátoddal hogyan vagytok együtt???
2014. márc. 16. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!