Elfog fogadni a csaladja? Nem lesz baj hogy feher borom van?
Indiaia (punjabi) baratommal fel eve vagyunk egyutt itt Angliaba a csaladja mar tud rolam....csak nagyon felek hogy mivan ha nem fogadnak el foleg az annya :(
Felek hogy zavarja majd hogy en feher boru vagyok es persze 10 ev van koztem es a fia kozt.
2 hobap mulva jon az ,, anyos,, jelolt...nemtudom hogy viselkedjek elotte....sajnos NAGYON SZEGYENLOS TIPUS VAGYOK annyira hogy ha ittvan a baratom haverja megse merek mozdulni :D pl kimenni wcre mert tudom hogy ha vissza jovok a szobaba hirtelen ram neznek szegyenlos vagyok :S es persze az annyanal ezt nem szeretnem eljatszani :(
Kerlek segitsetek!!!!!!!!!!!!!!!!
Bocsi a helyesirasi hibakert gyorsan irtam..
Haat mar nem tartjak azt a szokast hogy ok valasszak a fiuk feleseget....
es nem vagyok életképtelen takarodj el inend ha problemad van......lassan ide mar az ember kise irhatja amit erez mert lehordjak mindennek.....es aki a helyesirasert nyul magahoz hat azzal kozlom hogy azert is hibasan fogok irni....elmehetsz iskolaba azt ott oktas azt akit akarsz a helyes irasoddal -.- :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!