Elfog fogadni a csaladja? Nem lesz baj hogy feher borom van?
Indiaia (punjabi) baratommal fel eve vagyunk egyutt itt Angliaba a csaladja mar tud rolam....csak nagyon felek hogy mivan ha nem fogadnak el foleg az annya :(
Felek hogy zavarja majd hogy en feher boru vagyok es persze 10 ev van koztem es a fia kozt.
2 hobap mulva jon az ,, anyos,, jelolt...nemtudom hogy viselkedjek elotte....sajnos NAGYON SZEGYENLOS TIPUS VAGYOK annyira hogy ha ittvan a baratom haverja megse merek mozdulni :D pl kimenni wcre mert tudom hogy ha vissza jovok a szobaba hirtelen ram neznek szegyenlos vagyok :S es persze az annyanal ezt nem szeretnem eljatszani :(
Kerlek segitsetek!!!!!!!!!!!!!!!!
Bocsi a helyesirasi hibakert gyorsan irtam..
Az én férjem bangladesi (egyébként Banglades is egy ideig Indiához tartozott). Én azt vettem észre, hogy szeretnek fehérebb borut választani az indiai pasik. Megkérdezhetem, hogy a párod vallásos-e? Hindu, keresztény vagy muszlim? Mert kulonbség van felfogás kozt. Ha a párod nem is tartja a vallási szokásokat, nagy valószínuséggel az édesanyja igen. Ha jó benyomást szeretnél tenni, akkor azt javaslom, hogy oltozz fel "rendesen". Persze nem kell egybol sarit vagy hidjabot felvenni :) de keruld a rovid szoknyát és a nagyon kivágott felsoket. Mosolyogj sokat, az mindig nyero :) Étkezésnél meg ha a párod hindu és a család vega, akkor addig te se egyél húst. Muszlim esetében a disznóhúst keruld. Plusz mindkét ezetben jellemzo, hogy nem isznak alkoholt. De inkább a párodat kérdezd meg, hogy milyen szokások vannak, mit ajánlatos elkerulni.
A szégyenloséggel meg annyit, hogy próbálj meg nyitott lenni az emberek felé. Az indiaiak kulonosen barátságos népek, biztos nem harapja le a fejedet sem az édesanyja, sem a barátai :)
Utolso!
Köszönöm a választ :)
A barátom szikh vallású, az anyukájával nem fogok tudni beszelgetni mert nem tud angolul....mindent megteszek hogy szimpatikus legyek. Hosszú fekete hajam van, nem öltözők kihívóan és tudok főzni is(az ő ételüket). Azt eszem amiket ők....és figyelek arra is hogy mindig mosolyogjak majd. Meg persze hogy nagyon precizen takaritsak mert az a mániája.
Én esetleg megtanulnék pár szót az ő nyelvükön.
"Üdvözlöm", "Örülök, hogy megismerhetem", szóval ilyen egyszerűeket.
Hogy az fenébe lehet leírni azt, hogy "annya" ???
És miért van az, hogy egyszer ütsz ékezetet, egyszer meg nem? Egyáltalán hogy lehet az, hogy Magyarországról költöztél el Angliába, de nem magyar az anyanyelved? Akkor miért van magyar billentyűzeted? :)És FŐKÉPP: Milyen nyelven tudsz helyesen írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!