Folyamatosan megeszik a kajamat! Mit tegyek?
Vegan vagyok, kulon fozok magamnak. Tegnap betelt a pohar, mikoris egesz delelott a konyhaban voltam, mert egy kulonleges kajat csinaltam. Este enni akartam, es egy falat sem volt belole!! En veszem az alapanyagokat, en fozom meg, es a kostolason kivul semmit sem ettem belole!
Eddig is feltunt, hogy beleesznek, mikor nekik mindig van masmilyen kaja, a fele kb megmarad es kidobjak. Megis az enyembe esznek bele.
A szep szo nem segit, meg ok kezdtek el hisztizni. Amugy ha mondanak, hogy ok is kernek, csinaljak tobbet, szo nelkul csinalnek... De eddig csak lehuztak a kajaimat, minek gondolnek rajuk??...
A családkategóriába beletartozhat: Anya, Apa, Mama, Báty, Öcs, bármilyen családtagról lehet szó. Az nem mindegy, hogy érettek-e vagy éretlenek, hogy miért csinálják ezt, azért kérdeztem ! Ha a szüleid, akkor az elég durva. Mindenesetre ha idáig fajult a dolog, akkor látják rajtad, hogy ki tudnak használni. Gondolom nem csak ezen a téren működik ez. Neked kell felvenni a kesztyűt, hogy ki állj magadért. Az nem normális családtag, akárki is legyen az, akit nem érdekel, hogy a másik mit eszik. (Ráadásul az Ő kajájuk fele megmarad és kidobják).
Ha hülyeséget írtam, akkor nyugodtan írd meg, de szerintem nem !
Szuleim es 2 tini tesom. Amugy sose hagyom magam, semmilyen ertelemben.
A linkeket majd megnezem, a kolevesen jot rohogtem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!