Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Folyamatosan megeszik a...

Folyamatosan megeszik a kajamat! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Vegan vagyok, kulon fozok magamnak. Tegnap betelt a pohar, mikoris egesz delelott a konyhaban voltam, mert egy kulonleges kajat csinaltam. Este enni akartam, es egy falat sem volt belole!! En veszem az alapanyagokat, en fozom meg, es a kostolason kivul semmit sem ettem belole!

Eddig is feltunt, hogy beleesznek, mikor nekik mindig van masmilyen kaja, a fele kb megmarad es kidobjak. Megis az enyembe esznek bele.

A szep szo nem segit, meg ok kezdtek el hisztizni. Amugy ha mondanak, hogy ok is kernek, csinaljak tobbet, szo nelkul csinalnek... De eddig csak lehuztak a kajaimat, minek gondolnek rajuk??...

2014. júl. 20. 20:11
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha az nem segít, hogy ráírod a kajáidra a neved, vegyél egy saját hűtőt magadnak, lakattal. ;)
2014. júl. 20. 20:12
 2/24 A kérdező kommentje:

Egy olyan dobozban volt, ami az enyem...

Sehova nem tudok rakni meg egy hutot

2014. júl. 20. 20:13
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy így viselkednek veled. Valóban próbáld meg amit az előző hozzászóló írt, hogy írd rá a dobozra nagy betűkkel, hogy a tiéd, és ne egyenek bele, mert ez a vacsorád (ebéded). Ha ekkor is megeszik, kérdezz rá szomorúan, hogy miért csinálják ezt veled, miért nem tudnak rád tekintettel lenni egy kicsit...
2014. júl. 20. 20:25
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
-Legközelebb tegyél a tetejére egy hatalmas műcsótányt.
2014. júl. 20. 20:27
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván a külön doboz, feltüntetve a neveddel nem sokat fog segíteni. Így nem marad más csak az, hogy mindig annyit főzzél amit azonnal meg is tudsz enni.

Ha ebédet csinálsz, akkor csinálj 1 adagot, és amikor kész, edd is meg. Ha vacsorázni akarsz akkor vacsora időben csináld meg az adagodat és rögtön edd is meg.

2014. júl. 20. 20:29
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg vegyél egy olyan dobozt, amit le lehet lakatolni, és úgy be tudod tenni a hűtőbe. Látom, érdemes lenne számzáras ételtároló dobozokat gyártani, na egy biznisz-ötlet :)
2014. júl. 20. 20:29
 7/24 A kérdező kommentje:
Nincs idom napi 2x fozocskezni.. :(
2014. júl. 20. 20:32
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy borhűtő nagyságú hűtőt csak eltudsz tenni valahová a szobádba. Ez lenne a megoldás.
2014. júl. 20. 20:34
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Utolso, el kell keseritselek, mert az letezik. En legalabbis lattam itt Londonban. :) Engem is lenyugozott, mert a lakotarsak zabaltak az enyemet is. Otthonra nem kellett. Jo nagy tulzas a csaladod.
2014. júl. 20. 20:35
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem utolso, 6-os. Bocsi. :)
2014. júl. 20. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!