Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Folyamatosan megeszik a...

Folyamatosan megeszik a kajamat! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Vegan vagyok, kulon fozok magamnak. Tegnap betelt a pohar, mikoris egesz delelott a konyhaban voltam, mert egy kulonleges kajat csinaltam. Este enni akartam, es egy falat sem volt belole!! En veszem az alapanyagokat, en fozom meg, es a kostolason kivul semmit sem ettem belole!

Eddig is feltunt, hogy beleesznek, mikor nekik mindig van masmilyen kaja, a fele kb megmarad es kidobjak. Megis az enyembe esznek bele.

A szep szo nem segit, meg ok kezdtek el hisztizni. Amugy ha mondanak, hogy ok is kernek, csinaljak tobbet, szo nelkul csinalnek... De eddig csak lehuztak a kajaimat, minek gondolnek rajuk??...

2014. júl. 20. 20:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
20%
Akkor főzz annyit, hogy mindenkinek jusson, és szólj nekik, hogy maguknak ne főzzenek. Aki bevásárolni jár, annak írd össze, hogy mi kell.
2014. júl. 20. 20:42
 12/24 anonim ***** válasza:
9-es, ez zseniális! :-) Nem lehet valahol e-bayen kapni? Lehet az segítene a kérdezőnek.
2014. júl. 20. 20:44
 13/24 A kérdező kommentje:

De amikor mondom, hogy mit fozok holnap, mindig lefikazzak, hogy fuj mekkora szar lesz. Masnap meg beleesznek.

Aki vasarol, az meg nem fogja megvenni ezeket az alapanyagokat, ismerem.

Mondom, hogy nem tudok megoldani ide egy hutot.

2014. júl. 20. 21:23
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Hűtőt nem tudsz venni, más nem veszi meg ezeket, szólás után beleesznek, akkor marad a számzáras kajadoboz. Sajnálom, hogy ilyenek a lakótársaid/családod.
2014. júl. 20. 21:38
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi angolul a számzáras ételdoboz, a gugliban nem találtam semmit magyarul, szóval valószínűleg e-bayen kell körülnézned. Biztos lehet kapni valahol...
2014. júl. 20. 21:43
 16/24 Skorpió87 ***** válasza:
100%

Kikkel élsz együtt?

Itt nem kell másik hűtőt venni, lakat, egyéb. Komolyan el el kell velük beszélgetni, elég nagy pofátlanság. Éhenkórásznak tűnnek és azért eszik meg a kajádat. Miért nem maguknak főznek? Beszélgess el velük, hogy te vetted, a te kajád, és ne forduljon elő még egyszer. Ijessz rájuk határozottan.

Ha nem megy, akkor költözz el, nem kell szórakozni velük, ha nem vesznek komolyan, még élveznék a hülyeséget. Ne csinálj bolondot magadból!

2014. júl. 20. 21:54
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Vagy fizettesd ki velük.
2014. júl. 20. 21:57
 18/24 A kérdező kommentje:
Nezd meg a kategoriat... A csaladommal elek
2014. júl. 20. 22:46
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
egyszer tegyel bele hashajtot, tobbet nem esznek bele az biztos..
2014. júl. 21. 00:56
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
A megoldás egyszerű. Ne hűtőben, hanem ételtermoszban tartsd a főtt ételt! (Mountexben) Ennek két előnye van. A fél literesben nyolc órán keresztül meleg marad az étel, ha fővő-forró állapotban teszed bele. Így nem kell újra melegíteni, és oda dugod, ahova akarod. A hűtőbe meg tedd bele a dobozod, tegyél bele egy kis vizet meg egy követ, és írd rá, hogy kő leves? :D
2014. júl. 21. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!