Folyamatosan megeszik a kajamat! Mit tegyek?
Vegan vagyok, kulon fozok magamnak. Tegnap betelt a pohar, mikoris egesz delelott a konyhaban voltam, mert egy kulonleges kajat csinaltam. Este enni akartam, es egy falat sem volt belole!! En veszem az alapanyagokat, en fozom meg, es a kostolason kivul semmit sem ettem belole!
Eddig is feltunt, hogy beleesznek, mikor nekik mindig van masmilyen kaja, a fele kb megmarad es kidobjak. Megis az enyembe esznek bele.
A szep szo nem segit, meg ok kezdtek el hisztizni. Amugy ha mondanak, hogy ok is kernek, csinaljak tobbet, szo nelkul csinalnek... De eddig csak lehuztak a kajaimat, minek gondolnek rajuk??...
De amikor mondom, hogy mit fozok holnap, mindig lefikazzak, hogy fuj mekkora szar lesz. Masnap meg beleesznek.
Aki vasarol, az meg nem fogja megvenni ezeket az alapanyagokat, ismerem.
Mondom, hogy nem tudok megoldani ide egy hutot.
Kikkel élsz együtt?
Itt nem kell másik hűtőt venni, lakat, egyéb. Komolyan el el kell velük beszélgetni, elég nagy pofátlanság. Éhenkórásznak tűnnek és azért eszik meg a kajádat. Miért nem maguknak főznek? Beszélgess el velük, hogy te vetted, a te kajád, és ne forduljon elő még egyszer. Ijessz rájuk határozottan.
Ha nem megy, akkor költözz el, nem kell szórakozni velük, ha nem vesznek komolyan, még élveznék a hülyeséget. Ne csinálj bolondot magadból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!