Nem bírom elviselni anyukám párját. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
22 eves vagyok, szuleim 1 eve valltak el. Edesapammal mindig is rossz volt a kapcsolatom, de most mar probalok fele nyitni es felnott fejjel gondolkozni. De sajnos mai napig mindennap megbant valamivel.Anyukam a legjobb baratnom volt, ameddig ez az ember nem lepett az eletunkbe!!! Nem birom elfogadni!! Anya mar oda koltozott hozza, en a baratommal lakom per pill. Kozolte velem a faszi h anyam nem fog onnan haza jonni tok mindegy mi tortenik itthon! Es a het kozepen be alitottak hozzam a melo helyemre, h most vettek meg az eljegyzesi gyuruket es szeretnenek ossze hazasodni! Anyamat teljesen manipulalja, akarmit mondok neki nm figyel ram, semmi kozos temank nincs mar.. A pasi meg elhord mindennek engem a hatam mogott, utal azert mert ragaszkodnek anyukamhoz! Megorulok ha ez az ember meg tovabb akar koztunk kavarni!!!!!!! Mit csonaljak, hogy fel tudjam nyitni edesanyam szemet?2014. júl. 20. 18:25
2/6 anonim válasza:
Sok mindent nem tudsz csinálni anyud felnőtt ember ha ennyire szereti a pasit nem tudsz mit tenni.
3/6 anonim válasza:
Nem kell felnyitni a szemet. A tiedet kellene. Szerelmesek. Ez miert problema? Hogy kibeszel a hatad mogott, az nem egy pozitivum - nade te se vagy jobb, ugyanazt teszed.
4/6 anonim válasza:
Miért akarsz beleszólni anyád életébe? Nem kell felnyitni a szemét, neked kellene inkább elfogadni, hogy neki is szükséges van magánéletre.
5/6 anonim válasza:
Ha szeretik egymást nem sokat tudsz tenni. Ha viszont tényleg olyan a férfi amilyennek írtad, akkor előbb-utóbb rá fog jönni anyukád. Remélhetőleg akkor már inkább előbb.
6/6 anonim válasza:
Nem tudsz mit tenni, anyádat elvakította a "szerelem". Ez van, apa rám hat évig szrt (előtte tök jó volt a kapcsolatunk), míg el nem költöztem. Hiába alázott meg 1000x is a mostohaanyám, ő egyszer nem állt mellém, mert félt - a fene tudja, mitől.
Szóval ez van, fogadd el, nem kell jó képet vágni hozzá - én mai napig utálom azt a libát, de elfogadtam, hogy apa boldog (?) vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!