Anyukám azzal vádol, hogy utánozom a testvéremet. Ez tényleg az lenne?
Tesóm űz egy sportot, amit egyszer-kétszer volt alkalmam kipróbálni és megtetszett. Most így évekkel később úgy érzem, hogy én is szívesen csinálnám. Ma mondtam neki, hogy megyek és egyből azzal jött, hogy én olyan utánozó ember vagyok...
Most ez tényleg az lenne? Igen, azt a sportot szeretném csiálni, mint a nővérem, de nem azért, amiért ő, hanem mert tetszik.
Egyébként veszélyes viszonylag, anyukámnak ismeretlen. Lehet félt?
Valószínűleg nem ez az egyetlen dolog amit "ellestél" a nővéredtől, aki meg már rohadtul unja.
Az én húgomnak is mindig az kell ami nekem és nagyon irritáló...
Én ezt az esetet tartom életszerűbbnek.
Azt már jóval kevésbé, hogy csak ebben az egy dologban követnéd nővéred és anyud minden előzmény nélkül vádaskodik ilyesmivel.
És, ha utánzod, akkor mi van? Hol vagyunk, az oviban? Ne ugyanabba az egyesületbe iratkozz be, ahova ő jár, és kész. Inkább örülne mindenki, hogy nem iszol, drogozol, hanem a sporton jár az eszed. Szerintem menj, csináld.
Egyébként: a gyerek úgy tanul, hogy utánoz. Sokan ezt a tulajdonságot megőrzik felnőtt korukra is, bár jóval csiszoltabb formában. De igenis, ha látom, hogy valaki tesz valamit, és az a tevékenység jónak tűnik, nagy valószínűséggel én is ki fogom próbálni. Így kezdtem el lovagolni, sőt főiskolai szakot is így választottam. Na, akkor utánzó vagyok? Ch. Szerintem tök természetes, hogy bizonyos dolgokat szeretnénk magunknak, ami másnak is megvan- nyilván az egészséges keretek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!