Miért undorodhatok betegesen a szüléstől, a terhességtől, magától a női élettől? De gyereket azonban szeretnék.
Kedves kimberly
Mondtákmár hogy bunkó vagy?
A testvérem minden álma egy gyerek. Eddig öt babája ment el. Akkor ő sem érdemli meg?
Attól még mert terhes vagy, lepattanhatsz a magas lóról.
Képzeld nem mindenko éli meg úgy a terhességet, mint te.
Nem hinném, hogy valakinek pszichológushoz kell fordulnia csak azért, mert nem rózsaszín felhőkbe burkolózva készül a terhességre. Vannak akik ősanyának születtek, vannak akik kicsit jobban realizálják a velejáróit, attól még nem lesznek kevésbé jó anyák. Néha már azzal is félelmet diktálnak az emberbe, hogy szinte elvárás a várandósság előtti széles vigyor és mérhetetlen boldogság, és ha ezt nem sikerül így megélni, a nő kudarcként fogja fel.
Én már azt is megkaptam, hogy nem is akarok igazán gyereket, csak mert kijelentettem, hogy nem vagyok hajlandó minden szart beszedni, amit felírnak, csak mert népszerű. Végül nekem lett igazam, mert a vérvizsgálatokból kiderült, hogy valóban nincs rá szükségem. Minden esetre az ilyen megnyilvánulásokkal sem sokat segítenek a jóakarók, hogy repesve várd a terhességet. Ezért én úgy döntöttem ,hogy soha többet nem fogok erről beszélni az ismerőseim előtt. Ha újra sikerül teherbe esnem, csak akkor fogom elárulni, ha már látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!