Miért undorodhatok betegesen a szüléstől, a terhességtől, magától a női élettől? De gyereket azonban szeretnék.
Azzal kezdeném,hogy tökéletesen megértelek!!
Én is valahogy így vagyok, bár én a hormonszintemről nem tudok nyilatkozni (de véleményem szerint lehet némi bibi mert sok minden nem normális nálam :D)
Ha ennyire jól kijössz a gyerekekkel nem gondoltál még óvónő/tanitó szakmára?
És a gyerekvállalásnak sincs semmi akadálya, rengeteg gyerek vár örökbefogadásra :)
17/l
23, és körülbelül 12 éves korom óra csak rosszabbodik a női élethez való hozzáállásom.
Amúgy gondolkodtam ezekben a szakmákban is, még sérült gyerekekkel is szívesen foglalkoznék, most nyáron lehet, hogy mozgássérült gyerekekkel megy táborozni. :) Továbbá a vak gyerekekkel is szívesen foglalkoznék.
Na! Azért a női élet nem szülést jelent.
Engem is elborzaszt az egész "nő benned egy lény" dolog, fel sem tudom fogni, hogy bírják ki a kismamák, én pánikrohamot kapnék.
De női életem van, nő vagyok, olyan, akit a társadalom "nőies nőnek" mondana.
Ha eljön az ideje, fogadj örökbe. :) Nekem nagyon boldog életet biztosítottak a SZÜLEIM, akik örökbe fogadtak. Vállalhatsz gyerekekkel kapcsolatos munkát, ahogy javasolták előttem is.
Ettől függetlenül a lelki okokra kellene rájönnöd, és talán pszichológus segítsége se ártana hozzá, hogy végül úgy érezd, rendben vagy lelkileg. Sok sikert kívánok az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!