A páromnak már van két gyereke, szeretne egy közös babát is de én félek a terhességtől és a szüléstől. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ha arra gondolok, hogy hányni fogok és milyen fájdalmas a szülés és járni kell vizsgaálatokra kiráz a hideg. Szeretnék gyereket ha valaki megszülné helyettem. D.2013. okt. 22. 19:33
3/36 anonim válasza:
Beszéltél erről a pároddal?
Tudtok örökbe fogadni is, ha neki is megfelel.
4/36 anonim válasza:
Én is fosok tőle,sőt az én félelmeimhez társul az elmulAstol való féleem. Igy egy gyerek csak az ido mulását szimbolizálná...nap mint nap...
5/36 anonim válasza:
Szerintem éretlen a személyiséged a gyerekvállalásra. A korod tényleg nem számít, valaki soha életében nem lesz alkalmas a szülői szerepre.
6/36 A kérdező kommentje:
Ha lehet saját gyerekünk akkor nem fogadhatunk örökbe.
2013. okt. 22. 19:42
7/36 anonim válasza:
Ezt a hülyeséget honnan vetted?
8/36 anonim válasza:
Ha te tényleg nem szeretnél gyereket mondd meg neki kerek perec,
mert ha ő mindenképp szeretne egy újabb gyermeket és egy újabb családot alapítani akkor ne húzd az idejét, ő sem lesz fiatalabb.
Ha meg annyira nem fontos neki akkor elfogadja a döntésed.
9/36 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam, hogy egy béranyát fogadnánk. Az, hogy működik?
2013. okt. 22. 19:45
10/36 anonim válasza:
Azért tettem fel azt a k..va fontos kérdést, hogy hány éves vagy, mert arra lettem volna kíváncsi, hogy fog-e még változni valószínűleg a véleményed! Meg amiket ide írtál azok eléggé infantilis félelmek. De ha ilyen a stílusod, akkor szenvedj csak magadban nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!