Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A páromnak már van két gyereke...

A páromnak már van két gyereke, szeretne egy közös babát is de én félek a terhességtől és a szüléstől. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ha arra gondolok, hogy hányni fogok és milyen fájdalmas a szülés és járni kell vizsgaálatokra kiráz a hideg. Szeretnék gyereket ha valaki megszülné helyettem. D.
2013. okt. 22. 19:33
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Béranyaság MO-on illegális
2013. okt. 22. 19:48
 12/36 anonim ***** válasza:
87%

Az alapproblémát abban látom, hogy egyelőre csak a párod akar közös gyereket, te nem.

Mit tegyél? Húzkodd továbbra is szorgosan a farkára a gumit, ne csesszél ki egy ártatlan gyerekkel, hogy egyelőre ilyen éretlen hozzáállással életre hívod.

2013. okt. 22. 19:51
 13/36 A kérdező kommentje:
Nem csak a páromnak de másnak sem akarok szülni.
2013. okt. 22. 19:53
 14/36 anonim ***** válasza:
0%
A béranyasàgot megcsinàlhatod pl.Romàniàban is
2013. okt. 22. 19:54
 15/36 anonim ***** válasza:
35%
Akkor ne is akarj gyereket...
2013. okt. 22. 20:05
 16/36 anonim ***** válasza:
86%

gömbicica begurult - de van benn valami

Bátorság és hősiesség kell a gyerekhez. A felneveléséhez is. Mi itt nem tudjuk a szorongásodat feloldani.

2013. okt. 22. 20:09
 17/36 anonim ***** válasza:
37%
Én sem akarok gyereket, de ezt nem vonnám meg a páromtól. Ezért kerestem olyat, aki hozzám hasonló, és életünk végéig csak ketten akarunk lenni, gyerek nincs tervben és részemről nem is lesz. Amint a párom véleménye megváltozik, nekünk már nem lesz együtt dolgunk. Én is rosszulvagyok a szülés gondolatától is, a nagy hastól, hányástól, nőgyógyászoktól, szülési fájdalmaktól - még a menstruációstól is sírtam, amíg nem használtam fogamzásgátlót, azóta hálistennek nem fáj egyáltalán. Szóval nálatok marad az örökbefogadás, ha te nem akarsz szülni, de egyelőre szerintem ne vállaljatok közös gyereket, te még elég fiatalnak és kicsinyesnek tűnsz. Bár az örökbefogadás 5-6 évig is eltarthat, addigra talán benő a fejed lágya.
2013. okt. 22. 20:11
 18/36 anonim ***** válasza:
77%
Most csúnyának fog tűnni, amit írok, de inkább ne szaporodj. Minek? Sosem értettem azt, aki ilyenek miatt nem akar szülni, de nem is foglalkozok vele, tiszteletben tartom mindenki egyéni vélekedését. Na de hogy ezek ellenére is keresi a megoldást, hogy gyereke legyen...? Azt már inkább ne. A gyerek is fog hányni, vizsgálatokra kell járni vele, de ez még a legkevesebb. Az örökbefogadás és béranyaság maradjon meg azoknak, akiknek sajnálatos módon nem lehet gyerekük, te meg inkább ne vegyél gyereket a kezedbe, de ezt minden jóindulattal írom... :)
2013. okt. 22. 20:14
 19/36 anonim ***** válasza:
46%
Sosem ért annyit a világ legjobb alakja se, hogy egy nő ne lehessen édesanya.40+-osként vístani és nyűsziteni fogsz egy kisbaba után.
2013. okt. 22. 20:16
 20/36 anonim ***** válasza:
55%
Hát basszus, a szülést ki lehet bírni, nők milliárdjai bírták ki... :D (köztük én is). Nem egy olyan nagy cucc, ahogy beállítják.. jó, fáj, fáj, de mégiscsak a saját tested és véred az a gyerek.
2013. okt. 22. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!